Sayfa 395/1004 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: Viop LIII

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    ASTOR ALFAS falan bunları tutup xu100 e sokmuşlar bak sen allah allah yaww..daha piyasaya açılalı 2 sene olmamış kağıtlaro leş100 pardon güzide 100 kurum arasına tutup da sokmak GESAN KONROLMATIK SMRTG midir ne dir onlara ne demeli.
    Bu kağıtlar zaten 10x olmuşlar hepsinin toplam ağırlığı yüzde 3 bile olsa 10X demek yüzde 30 demektir.
    xu100 ün yüzde 30 yükselişi sırf bu 5 liden geliyor.

SASA HEKTS dinlenmede şu enerji furyası bitsin orada tl bazlı 3x falan bir ralli beklentim var.
    Pit stop dalar.tekerlek fren balata falan hepsi yandı.Onları değiştiriyorlar. lolipop adamı bekliyor bu 2 si.

Haaa olmadı yeni zamazingo 3-4 hisse eklenir xu100 e onlar 10x falan yaptırılır bu borsa yine düşmez.

Ne ahahahahaha...

Orada şimdi elleri ovuşturan bi ekip var düşse çakılsa şu borsada laf soksak etsek falan ahahahaha
    Ulan 4400 den 7800 e gelmiş bırakın da biraz düşsün.
    Biraz zaten.
    Sonrasında ne olacağını hepiniz iyi biliyorsunuz.
    85 derece ile go go go tar tar tar.

SASA HEKTS temsili resimdir.
    İşlem var mı viop veya hisse? Stratejin ne aydınlat bizi ağam.

İyiler iyidir.

2. maşallah...

Yatırım tavsiyesi değildir.

3. altınorta yazdık yukarıda işte yahu okumuyor musun. raaaakkkam vererek yazdık.
    5 dk lık hareketler viop oynayıp yaptığı 10 işlemde 2 karlı işlem ile 40 saat muhabbet etmek buradaki bazı arkadaşların işi işte.
    rrrrraaaakkkaaam vererek yön tarifi de benim işim.

4.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Tepe indikatörü olarak kullanalım mı?
    Ağzını açmış bir avatar kullanıyor. Tepe indikatörü olabilir.
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

5.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    BofA aldığı sattığı, bu saatte 20 mlyr işlem hacmi olurdu, 3.6 mlyrda kaldı,
    badem bofası ve diğer makina hacimde kullanıldığından bugun kendi halinde piyasa bofa ortalama yaparak 7 işlem günü yapacağını yaptı zaten benim gördüğüm , akşama uzmanlar çıkar tezgahta ne olduklarını bildikleri halde kendi tezgahları bozulmasın diye düşüş hacimsiz di der ama son 7 gün hacimine bakmaz .
    bir bakmışınız pıst 100 2-3 haftalık %10 düzeltme içinde geçmiş
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

evet devre kesme gelmiş ise... kısa vade DİPLER bulunmuş demektir

tepki düşünülebilir

pegasus beklentiden fazla kar mı açıklamıştı
    bir halt olacağı yok.

8. Valla ben şortladım. 8140'da flat olurum. Düşmez de çıkarsa 8450'de zararına kapatırım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 395/1004 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •