Bu kadar kaþarlýk ayýptýr para kalmadý düþtükce almaktan..
bir insider satış olabilir, HSBC den yoğun bir satış oldu. 1 milyon lotu geçti. forda da geçiren hsbc
ikisini satıyor, doasta alışta.
bir vergi düzenlemesi vs olabilir. tamamen tahmin. normal gelmedi bir süredir yaşanan satış.
Ben de öyle düþünüyorum vergi vs Stellantis iþinde pürüz yoktu sanýrým...
1 m lot hsbc 350 bin lot bofa. satışı oldu şimdilik.
278.10 da stelantis haberi gap'i kapanıyor.
K0 üretimi ihracat yapýlacak mý?
KO üretimi dediðimiz araç dýþ ve iç piyasaya satýlacak.sadece üretimi Türkiye'de yapýlacak.yani baþka bir dünya ülkesinde yapýlmasýna ancak Tofaþ karar verebilir.
Þimdi 274 boþluðu kapandý kaynak oldu orasý.bu ay sonuna kadar borsa aþaðý yukarý gider gelir.sonra bilanço sezonu hazýrlýðý .
Toaso kaç araba sattý bakalým Aðustos ayýnda . Yine rekor gelecek.birde Eylül rekor.
Zannetmeyin ki araç yok diye . Ýkinci el düþebilir düþsün. Ýkinci elin sýfýr fiyatý geçmesi nedir yahu .hokkabaz galericiler in iþine bak.bu tüm otomotiv üreticilerine zarar verir.üreten deðil; satýcý, aracýlýk yapan kazanýyor . Hepsinin köküne kibrit suyu dökülsün.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Bu aracýn markasýnýn ne olduðu belli lakin bunun açýklamasýný Tofaþ yapmalý. Çok zor deðil isteyen öðrenir .Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Yer Ýmleri