100 kişi okuyor bazen 20 iniyor ne biçim bir yer oldu bu forum ben sürekli yazıyorum diğer yazanlarda neden düştü neden çıktı geyik muhabbeti tadında yazıyorlar lucky bilinçli yazan 3-5 arkadaş dışında forumda tat veren yazılar yazmak lazım Algyo hissesini ülkemiz tanımıyor
Nu ülke yatırmcısına yazıklar olsun gaz ile enerji şirketlerini aldınız popüler diye 2 senedir pazarladınız utanmamdan 60 dk şirketi ballandırarak analtıyoesunuz bu gariban 0,80 dk dır gerçekte ve en azından 10 karo potansiyeli bile vardır ama adını bile anmıyorsunuz neymiş geçimişi şaibeli spek hisseymiş neymiş patron günah keçisi bunu yapmış 2 tl çıkmış da garip garip çıkmış
Bu ülke yatırımcısı cidden akıllanmaz cidden akıllanmaz ben almayın ucuz kaliteli firma akın dedikçe terse en tuhaf acayip hisseler peşinde koşamaya devam ediyorlar tavsiye filan vermek zaten suç bu ucuz demek suç değil ben anlamıyorum bu ülke insanının borsa zekasından cidden anlamıyorum arkadaşlar , biri gelsin de beni sertçe eleştirsin ben iyice kaşındım galiba değil mi lucky bey)
Yer İmleri