Sayfa 654/781 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon
Arama sonucu : 6247 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. Para girişi güzel, alış kademeleri dolu, Bofa yavaş yavaş ilk beş satandan aşağı düştü, kapanışı + %3 fena olmaz diyebilir miyiz!✈

2. Kkm düzenlemesi sizce hisseye bu hafta nasıl bir seyir getirir? Kendi adıma farklı bakış açıları sebebiyle ikisini de kısıtlı olması kaydıyla olası görüyorum.

3. THY, "THY Finansal Teknolojiler Anonim Şirketi"nin kuruluşunu tamamladı21/08/2023 06:20:30
    Türk Hava Yolları(THY), "THY Finansal Teknolojiler Anonim Şirketi"nin kuruluşunu tamamladı.

Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

"14.07.2023 tarihli duyurumuzda Ortaklığımızın havacılık sektöründeki tecrübesi, küresel gücü ve satış kanallarından geçen işlem hacmini göz önüne alarak mevcut potansiyelinin değer yaratan bir iş modeline dönüştürülmesi amacıyla elektronik para ve ödeme hizmetleri kuruluşu kurulması ve ilgili yasal mevzuat çerçevesinde lisanslama süreçlerinin yürütülmesi için gerekli çalışmaların başlatılmasına Yönetim Kurulumuzca karar verildiği kamuoyu ile paylaşılmıştı.

Bu kapsamda Ortaklığımızın %100 iştiraki olacak şekilde "THY Finansal Teknolojiler Anonim Şirketi"nin kuruluşu 18.08.2023 tarihinde İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü nezdinde tescil edilerek tamamlanmıştır. "

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    Foreks
    Metals Market
    Montel News
    Foreks Twitter

4. Hangi üyemiz yazmıştı tam hatırlamıyorum ama ( sanırım sayın Pardus idi ), bir yazısında Türk havayollarının, yakın zamanda kendi kredi kartını çıkartacağına dair bir haberden bahsetmişti. Sanırım onun temelleri bugün atılmış oldu.

5. Çok geride kaldın, motoru fazla soğutmamalısın.
    Who, baby, Who Will Save The World?

6.  Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    Çok geride kaldın, motoru fazla soğutmamalısın.
    motora kuş çarpmasın agha dikkat et

7. Ulaştırma sektörü dinlenme molası verdi herhalde

8. Her gün, en üst fiyatı ile dip fiyatı arasında 5-9 TL gibi marj oluşuyor. Üstten satıp alttan geri alabilenlere helal olsun. (Ben hiç bir zaman beceremedim.)

Sayfa 654/781 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •