Sayfa 71/543 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 4342 madde; 561 - 568 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    nasipten ötesi yok diyorlar...egegübre geçmişte benim de girip kazandığım bir hisseydi...tabi uzun süredir takip etmiyorum..durumu nedir bilmiyorum...en son gübre işinden değil de liman işinden kar eden bir liman işletmecisi bir şirket hüvviyetine bürünmüş idi...

kocaer her yönden demir çelik sektöründen pozitif ayrışıyor...zaten video izlendiğinde yetkili güzel anlatıyor..
    Bağfaş ve gbrf sı 600 er milyon zarar bildirdiler.
    Bu 214 milyon kar elde etti.
    Yine de patron ve tahtaci bulandirmaya devam ediyor.
    En azından biraz riski dağitayım diyorum.
    KOCAER pazartesi tavan açılırsa şaşırmam .
    Ben böyle dedim diye.[emoji44]
    Ytd

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Bağfaş ve gbrf sı 600 er milyon zarar bildirdiler.
    Bu 214 milyon kar elde etti.
    Yine de patron ve tahtaci bulandirmaya devam ediyor.
    En azından biraz riski dağitayım diyorum.
    KOCAER pazartesi tavan açılırsa şaşırmam .
    Ben böyle dedim diye.[emoji44]
    Ytd

kocaer özelikle ikinci çeyrek bilançosundaki başarısı görüldükten sonra iyicene talep görmeye başladı...zaten beklentileri malumdur (jes yatırımı ,katma değeri yüksek ürünler, belki de tarım ve içecek ) bu yüzden de cuma günü endeks yere serilirken bile pozitif bir kapanış yapmayı başardı...artık göze hoş gelen hareketler başladı...

önümüzdeki çeyrekte modernizasyonun ilk fazının etkileri görülmeye başlanacak...yani çok şık bir bilanço bizi bekliyor...piyasa hem bu beklentiyi hem de diğer beklentileri satın almaya başlayacak...buda hissenin çok canlanmasını sağlayacak...

bu hisseyi aylar önce ilk aldığımda da sürecin böyle işleyeceğini tahmin ettiğimi söylemiştim...ikinci çeyrekte 32 günlük fabrika duruşunun sonucunu merakla bekleyen bir çok yatırımcının olduğunu tahmin ediyordum...bu şüpheler de geçince alıcılar iştahlandı...devamının gelmesini bekliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. hisseyi minimum riskli bölgede (17,00-17,50 ) seviyesinden aldıktan sonra sürecin işlemesini bekledim...zaman zaman geç kalan süreç beni de umutsuzluğa itti...ama özelikle ikinci çeyrekten sonra beklediğim mekanizma işlemeye başladı...son bir kaç günlük güçlü duruşu sadece başlangıç olarak görüyorum...ağır vasıta bir kamyonun birinci viteste kalkışı gibidir...kamyon hızını almaya başladıkça ikinci ve üçüncü vitesler de devreye girecektir...ilk hedef 25,88 tl bazlı zirvesi...asıl hedef ise 1,44 dolarlık zirvesi (39 tl)

yalnız önceki dolar bazlı zirve kocaerin modernize olmadan ve katma değeri yüksek ürünlerin cirodaki payının henüz çok artmadığı döneme aittir...bu yeni dönemde dolar bazında da yeni zirveler yapmasını beklerim...ileriki süreçte enerji konusundaki beklentileri devreye girerse o vakit çok daha farklı fiyatlamaları görebileceğiz...

200 brimlik enerji üretimi az buz değil..bunun yanında diğer yenilenebilir enerji alanlarına yapacakları yatırımlar ile tam bir yenilenebilir enerji şirketine dönüşecek...hem de güçlü bir şirkete....

sürekli söylediğim gibi kocaer bambaşka bir safhaya evriliyor...sabırla bu gelişmeleri görmek istiyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. kocaeri anlatırken aylar öncesinden bu ortamı tarif ediyordum...demir çelik sektöründeki ısdmr ve ereğli gibi dev şirketlerin zarar açıkladığı bir ortam...çok güzel gelen bir ikinci çeyrek bilançosu...yenilenebilir enerji sektörünün revaçta olacağı bir ortam...

şimdi bu güzel ortamdan da kocaerin çıkışa geçmesi gerekiyor..

kocaeri anlatırken aylar öncesinden bu ortamı tarif ediyordum...demir çelik sektöründeki ısdmr ve ereğli gibi dev şirketlerin zarar açıkladığı bir ortam...çok güzel gelen bir ikinci çeyrek bilançosu...yenilenebilir enerji sektörünün revaçta olacağı bir ortam...

tam da bu ortam oluştu...şimdi bu güzel ortamdan da kocaerin çıkışa geçmesi gerekiyor..
    Beni bekliyormus kekom.[emoji23]

Beni gaza getirme kekom.
    Bütün EGEGÜB leri buraya gümerim.

7.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Beni gaza getirme kekom.
    Bütün EGEGÜB leri buraya gümerim.

Ben kimseye al,tut,sat tavsiyesi vermem dostum..karar daima sizindir..kar zarar da sizindir...eğer kazanmış iseniz bir duanız yeterdir bana...kayıp etmisseniz de Bedia etmeyin yeterdir..

Ben kimseye al,tut,sat tavsiyesi vermem dostum..karar daima sizindir..kar zarar da sizindir...eğer kazanmış iseniz bir duanız yeterdir bana...kayıp etmisseniz de Bedia etmeyin yeterdir..
    Latife yaptığımı zaten biliyorsun üstadım.
    Elbette herkes kendisi düşünecek.
    [emoji2969]

Sayfa 71/543 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •