Eskiden onlar saat 19 dan sonra indirimli satış yaparlardı. Yarı fiyatına olurdu sanırım. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskiden onlar saat 19 dan sonra indirimli satış yaparlardı. Yarı fiyatına olurdu sanırım. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.
Rusya, KKTC'yi kınamayı amaçlayan BMGK tasarısını veto etti
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Millet tahminim şu an sahibinden de ev fiyatlarını yukarı revize etmeye başlamıştır..
Bir konut kredi kampanyası da gelecek deniyor..
Kkm den çıkacak para gene betona doğru sanki..
Belki de eşzamanlı bir hamle oldu..
Tesadüf...
Satılamayan ve orta gelirden buyuk bir kesimin alamadığı ev fiyatları yukarı revize olsa ne olur olmasa ne olur? Çoğu tabela rakamları..
Maaşla geçinen biri örneğin 2 milyonluk bir konut kredi faizini ödeyebilecek hangi maaşı kazanmalı ki ödeyebilsin.. Bunu hesaplayan oldu mu?
KKM den çıkan para sahipleri asla konuta yönelmez bence.(çok parası olanlar hariç tabi onlar da yapacağını yapmıştır.)
Paranın Gücü: Rothschild Ailesi .!!!!
Bana bir ülkenin para kontrolünü verin, kanunları kimin koyduğu umurumda bile olmaz.!!!!
MAYER AMSCHEL ROTHSCHİLD
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Kkm ciler örtülü faiz altında muhafazakar yatırımcı.
Faize gitmez.
10 tane evi varsa 11 alır.
Tren yolculuğu yaptım kafsm şişti.
Adamlar o evi o arsayı şurdsn aldım
Şurdan kaptım şurdan kaçırdım.
Sıradan insanlar daha işini biliyor.
Akıllılar daha statik.
Geçen yıl ev kiraları ev fiyatlarına göre ucuz kaldıydı. Sonra bir depremle kiralar füze.
Krediyi kiracılar ödedi.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri