Sayfa 217/404 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon
Arama sonucu : 3232 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: KONYA - Konya Çimento

1. Bizimki zaten buna oynadi. Faizleri yükseleceğini biliyorlardı. Elinde para olunca bole istediğini yaparsin. Olan arada ky ye oluyor. Gene sogutacakalr milleti. 90 larsa olduğu gibi

2.  Alıntı Originally Posted by ACA42 Yazıyı Oku
    Sayın Kepetto bende aynı şeyi söylüyorum. Ama o günleri hatırlayınca bir hayal kurayım dedim. Hepimiz aynı gemideyiz. Eski bir küçük yatırımcı olarak hisseye inanmasak burada olmazdık. Ayrıca sizin emeğiniz çok hisse üzerinde. Yorumlarınızı sürekli takip ediyorum.
    Estağfurullah hocam, benim yaptığım kendi çapımda malına sahip çıkmak. Hisseyi boklamaya gelenleri uzak tutmak. Yoksa eline bakıyoruz aganin bizimki karıncanın şu taşıması orman yangınına

3. Şimdi baklim piyasada dolar düştü diye indirim olacakmi. İlk benzin fiyatına bakacağım. Yükselince hemen koyuyorlar amk

4.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Akşama yeriz tabanı, ins ben yanılırım. Ytd
    Bunun ne yapacağı belli olmaz hocam, bizlerin zamanı çokkkkk bekleriz

5.  Alıntı Originally Posted by Agabey Yazıyı Oku
    Bunun ne yapacağı belli olmaz hocam, bizlerin zamanı çokkkkk bekleriz
    Eskiden deli hareketler yapardı gençliğinde.. ama artık kocadigi için ben beklemiyorum açıkçası.ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,709
    Türk Yıldızları Ankara Semalarında!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7. yer açın geleyoommm.. loading..
    Baba yorgun evlat, fazla bıdı bıdı yapma...!!!

8.  Alıntı Originally Posted by oxsion Yazıyı Oku
    yer açın geleyoommm.. loading..
    Gel bakalım arka koltuğa oturabilirsin,ayakta kalma hocam,kapatıyoruz kapıyı artik iyi yetiştin

Sayfa 217/404 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •