Sayfa 784/919 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834884 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 6,265 - 6,272 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Belki birine faydamız olur şu zamanlarda...

Yok 65 77 olacakmış diye almayın bunların ne yapacağı belli olmaz.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

2. Adamlar belarusta bile satılıyor.Partner lere bakalım bir iki.
    https://www.elko.by/en

Bak buda varmış bunuda yeni gördüm mesela.

https://www.bmc.com/partners/partner...hnologies.html
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

3. adamlar hem biz eski yatırımcılarla hem de bana göre bu hissede süreli ömrü olan Spek Beyle ( toplam 2 sene kaldı maximum) resmen dalga taskk geçiyorlar artık ..

bakın ne demiş birisi;

Bir tane daha tavan adayım var #KRONT trade hissesi tavan olunca hemen satın ��

https://twitter.com/aypars111/status...94734542979407

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
    Son düzenleme : lionnes1; 25-08-2023 saat: 13:27.

4.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    2025 yılında dolar 35 lira civarı olursa ve satışlar 80 milyon dolar olursa (PAM= 40 milyon dolar ( sekötün yüzde 1 ) geri kalan diğer ürünler= 40 milyon dolar , toplam 80 milyon dolar) bakalım HBK ne çıkıyor?

80 milyon dolar çarpı 35 lira dolar kuru= 2 milyar 800 milyon tl ciro.

Brüt kar yüzde 85 ten =2 milyar 380milyon tl brüt kar yapar.

Taş çatlasa faaliet giderlerini 2 senede 5e bile katlasa , yani 500 milyon tl faaliyet gideri yapsa 2025 yılında( papya tuvalet kağıdı ve link toplamda şu an 12 milyon tl pazarlama ve argeye harcıyorlar) ; Ayrıca 500 milyon tlharxansa bile , bunun tam hesaplamadım ama 50 milyon tlsi geri gelecek teşvik olarak ticaret bakanlığından . https://www.turquality.com/e-turquality

brütk kar eksi faaliyet gideri= 1 milyar 880 milyon tl kar.

yani hisse başı kazanç= 43,92 tl ...kabaca 44 tl HBK olur diyelim.

hisse diyatı şu an 26,76 tl bölü 44 tl HBK = 0,60 F/K çıkar.

30 F/K bölü 0,60 = 50 kat ya da 1320 bölü 44 HBK =30 FK

60 F/K bölü 0,60 = 100 kat ya da 2640 lira bölü 44 HBK = 60 F/K

100 F/K bölü 0,60 = 166 kat ya da 4400 lira bölü 44 HBK = 100 FK

sen beceremedin bu işi Spek Bey..

artık gitme vaktin geldi Spek Bey..

hadi yallahhhhhhh başka kapıyaa...

kışşş kışşş. Haydiiiiiii anca giderssin.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
    Bu Spek Beyin, bu hissenin tahtacısı olarak maksimum 2 senelik süresi kaldı ( veya çok daha az bi süre , çünkü borsalar her zaman geleceği satın alır) bırakalım da doya doya kullansın , süreyi.

Şu satten sonra artık yatırımcılar olarak biz, ona değil , o bize bağlı.Çünkü zaman her gün azalıyor onun için .

6 sene beklemiş adamım ben , 2 sene daha beklerim, benim için bu 2 sene 2 ay gibi geçer..

makisimum 2 sene içerisinde defolup gideceksin bu hisseden .. çünkü hissenin tahtacısı değişecek maksimum 2 sene içerisinde

Son düzenleme : lionnes1; 25-08-2023 saat: 13:20.

5.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    2025 yılında dolar 35 lira civarı olursa ve satışlar 80 milyon dolar olursa (PAM= 40 milyon dolar ( sekötün yüzde 1 ) geri kalan diğer ürünler= 40 milyon dolar , toplam 80 milyon dolar) bakalım HBK ne çıkıyor?

Taş çatlasa faaliet giderlerini 2 senede 5e bile katlasa , yani 500 milyon tl faaliyet gideri yapsa 2025 yılında( papya tuvalet kağıdı ve link toplamda şu an 12 milyon tl pazarlama ve argeye harcıyorlar) ; Ayrıca 500 milyon tlharxansa bile , bunun tam hesaplamadım ama 50 milyon tlsi geri gelecek teşvik olarak ticaret bakanlığından . https://www.turquality.com/e-turquality

2025 yılı yıllık bilanço ,benim tahminime göre piyasa oyuncular tarafından ( diğer yerli yabancı fonlar , 6 milyon borsa yatırımcısı ve büyük yatırımcılar ) , 2025 yılının başlarında satın alınacak , yani borsadaki bu oyuncular 2025 yılının bitmesini beklemeden ( 2026 yılı şubat ayında gelecek olan 2025 yılı yıllık bilançoyu beklemeden) 2025 yılı yıllık bilançoyu , 2025 yılının başlarında satın alacak..

Bu şu demek;

bu hissenin Spek Beyinin el değiştirmesine 1 sene 4 ay 6 gün kaldı.

Aslında şu an bile geleceği yani 2 sene sonrasını, bu piyasa oyuncuları satın alabilerler
    .. malum SASA ve Hekts , KOntrolmatik gibi hisseler , sürekli olarak , hep 5 sene sonrasını satın alıyorlar, ordaki piyasa oyuncuları.

Son düzenleme : lionnes1; 25-08-2023 saat: 23:34.

6. Hadi bir an önce şu Spek Bey el değiştrirsin ....çünkü alacağım 2 tane çok ucuz kalmış hisse var.. fırsat maliyeti inanılmaz..

biri SAHOL , diğeri BİZİM market

7. İnvestingte forumda yazan bu kişi ben değilim öncelikle bunu söyleleyim Spek Bey sana .. sanma ki ben yazdım bu aşadaki yazıları ..

Ama bu inesvting forumda yazan bu kişi kesin benim bu forumda yazılarımı okudu ..

benim sürekli kulladığım cümlerlerin tıpatıp neredeyse aynılarını kullanmış çünkü.

https://hizliresim.com/7mspzdu

https://hizliresim.com/cchaaub

ah be Spek Bey seni 2 senedir uyarıyorum ..

2 sene önce bist100 1300 lerdeyken seni uayrdım bist 100 ralli yapacak dedim .. bist 100 8 bin puana geldi neredeyse..

yatırımcı sayısı artmaya devam edecek dedim .. yatırımcı sayısı 6 milyona geldi..

sosyal medya internet kullanımı çok arttı dedim.. bu 6 milyon kişiden birileri benim yazılarımı görecek ve burdaki fırsatı kaçırmak istemeyecek.

Sen inat ettin inatçı keçi seni.

Şimdi de son uayrımı yapayaım sana .. Bu hissenin tahtacısı olarak son e 1 sene 4 ay 5 günün kaldı.

Ya sen, patron benim diyeceksin ya da 1 sene 4 ay 5 gün sonra , diğer piyasa oyuncuları ( diğer yerli yabancı fonlar , 6 milyon borsa yatırımcısı ve büyük yatırımcılar ) , 2025 yılının başlarında satın alacak , yani borsadaki bu oyuncular 2025 yılının bitmesini beklemeden ( 2026 yılı şubat ayında gelecek olan 2025 yılı yıllık bilançoyu beklemeden) 2025 yılı yıllık bilançoyu , 2025 yılının başlarında satın alacak..

Başka çaren kalmadı Spek Bey .

8.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku

bi de Spek Bey, acaba bu yazıyı twitterda her gün kront , sasa hekts kontr doas ne biliyim asels astor smartg froto sahol vs gibi hashtag lerle , twitterda paylaşsaydım acaba , yukardaki investing forumunda ,benim yazımı görüp yazan kişi gibi, kaç kişi gelecekti hisseye allah bilir. Ya da ileri gideyim üstüne tiktok instagram telegram hesapları açıp ( twitter dışında başka yerde hesabım yok) yukardaki yaptığım F/K hesaplarını bu sosyal meday patformlarında her gün bilgi amaçlı paylaşssaydım , 6 milyon yatırımcının olduğu yerde kaç kişi gelirdi hisseye?

Bide sana akıl veriyorum gibi olmasın ama Spek Bey. şu an bile fırsatın var.. zararın neresinden dönersen kardır senin için . Sonuçta 6 milyon yatırımcıdan belki de sadece1-2 kişi benim yazılarımı görmüştür, çünkü twiterda yazmıyorum , paylaşmıyorum bu F/K hesaplarını , sadece bu forumda paylaşıyorum, bi de malum bu forumu kullanan çok az bireysel yatırımcı var, çünkü 6 milyon yatırımcının çoğu ya twiteer, ya ,instagram ya da telegram falan kullanıyorlar.

Son düzenleme : lionnes1; 27-08-2023 saat: 00:13.

Sayfa 784/919 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •