Alıntı Originally Posted by aras67 Yazıyı Oku
Benimde kafam karıştı,sen 93,25 den 13 milyon lotu birilerine satacaksında o satıştan 2 gün sonra hisse 84,65 lere kadar düşecek,bu kadar parayı yatıranlar çok saf bizde inandık,bence daha güzel haberler gelecek,anlaşma öyle galiba alana garanti vercenki o fiata inanıp alsın,önümüzdeki günlerde daha güzel haberlerin geleceği beklentisindeyim ben,yoksa 13 milyon lot 1,2 milyar yatıracam 2 gün sonra 300 milyon civarı zarar edecen akıl alır gibi değil,belki rakamlarda yanlışlarım olabilir ama 3 aşağı 5 yukarı böyle hesapladım.
aynı kafadayım. kimse 1 milyardan fazla parayı özel bir bilgi güvence teminat gibi bir şeyler almadan getirip de gesan patronlarına vermez. vardır illaki bir hesap beklenti. hatta daha ileri gidiyorum malı alanlar daha fazla istemiş olabilir , piyasadan uygun fiyatlı toplasınlar diye kasıtlı olarak paranın kullanılacağı alan paylaşılmıyor, yatırımcının morali bozulup ssatması isteniyor olabilir. yoksa daha önceki satış çok daha şeffaf ve detaylı bilgiler paylaşılarak yapılmıştı. o zaman bunu yapabilenlerin şu an yapmamasında kasıt var bence. yani kötü niyetli patronların iyi çalışan şirkeitne ortağız .