Sayfa 328/661 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon
Arama sonucu : 5287 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1.  Alıntı Originally Posted by Stock trader Yazıyı Oku
    Horasanlı KAP ı iyi oku bu üÜşişe veya diğerlerindeki gibi basit bir birleşme değil. Burada yeni bir şirket kuruluyor ve İşbankası tüm iştiraklerini buraya devredecek. Yani kısacası bir dev doğuyor. İster inan ister inanma
    KAP ı on defa okudum ,bir dev doğacağı fikrine tabii katılıyorum bunu ben şişe grubunda yaşadım tüm cam hisselerimden vardı 4 le 5 lira aralığında sürünüyordu ,birleştiler diğer cam grubu hisselerime sermayeleri ve fiyatları oranında değerleme yapılarak şişe cem hissesi verdiler, ve bu gün 50 lira olan dev bir şişe cam ortaya çıktı, evet bura dada dev doğacak ancak burada benim vurgulamak istediğim doğmamış çocuğa don biçilmesi ,halka arz söylemleri yahu daha durun bir birleşelim şirket ortaya çıksın, ondan sonra konuşalım ,erken öten horoz olmayalım ,hele durun bir devin boyunu görelim demem o .sonra deve don dikeriz elbet

2. Müneccim değilsen buralarda üst perdeden konuşurken birileri seni uyarırken bilmediğini bilecektin.Hayır sen buralarda hiçbirşey bilmedin.Yıllardır atmasyonlarınla topiclerde insanları yanıltıyorsun.Sen önce atmasyona devam edeceğine günah çıkart......

Yıllardır bu topiclerde boş konuşuyorsun. Çünkü bu işte ahkam kesebilecek kadar bilgin yok. Ehil olmadığı konuda insan bu kadar atmasyon yapmaz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sise ve Oyak Cimento zaten halka acikti HORASANLI. O yuzden degerleme yapip cevirdiler hisseleri.

Burda birsey farketmiyor (simdilik). Halka acik olan olmayan yavrular aynen devam ediyor.

Yavrular Is Bankasindan cikip holdinge geciyor, Is Bankasi da holdingin %100 sahibi oluyor.

Holding halka arz edilebilir mi? Ilerde edilebilir.

Bankada olan holding iskontosu solo bilancolar gorunmeye baslayinca piyasa tarafindan kaldirilir tahminimce.

Holdingin olasi bir halka arzi, ya da yabanci ortaklik gorusmeleri hisseyi olumlu etkiler.

UV yatirimcisi icin guzel gelisme. Kisa vadede ise kim bilebilir el turco'nun dedigi gibi.

dikkatinizi bir şeye çekmek isterim kurulacak olan AŞ ,holdingden bahsedilmiyor ,A.Ş ve Holdinglerin yapısı organizasyonu kural ve kaideleri farklılık içerir Holding çatıdır bünyesinde AŞ ler olur AŞ ler daha farklı şirket yapılarıdır ,
    İş bankası bunu muhakkak düşünmüştür neden holding değilde AŞ dediler ,bu konuyu araştırmak lazım ancak onlar mutlaka bizden daha iyi bildiklerinden ve daha lehte bir durum olduğuna inandıkları için böyle bir karar aldılar, A.Ş dediler,
    ilerleyen günlerde bu konular yazılıp çizildikçe daha çok detay ve doğrular ortaya çıkacaktır ,şimdiki bizim burda yazdıklarmız fikir jimnastiği

Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    KAP ı on defa okudum ,bir dev doğacağı fikrine tabii katılıyorum bunu ben şişe grubunda yaşadım tüm cam hisselerimden vardı 4 le 5 lira aralığında sürünüyordu ,birleştiler diğer cam grubu hisselerime sermayeleri ve fiyatları oranında değerleme yapılarak şişe cem hissesi verdiler, ve bu gün 50 lira olan dev bir şişe cam ortaya çıktı, evet bura dada dev doğacak ancak burada benim vurgulamak istediğim doğmamış çocuğa don biçilmesi ,halka arz söylemleri yahu daha durun bir birleşelim şirket ortaya çıksın, ondan sonra konuşalım ,erken öten horoz olmayalım ,hele durun bir devin boyunu görelim demem o .sonra deve don dikeriz elbet
    Bunlarin nihai amaci yabanci ortak icinse (ki bence oyle) boyunu gormeye gerek yok derim. Hersey optimize edilecek, daha da verimli olacak. Yabanci ortak olmasi yok coktum yok corekleniyorum diye siyasi baskinin da bitecegi anlamina gelir. Katilmaz misin?

Evet 1 sene surunduler, ama o arada korona da cikmisti. Soda'nin koronanin ortasindaki Italya'nin gobeginde Kromital'i, Trakya Camin Rusya'da(?) fabriklari vardi. Hepsi etkilenmisti.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Tiflis, Gürcistan
    Gönderi
    142
    dikkatinizi bir şeye çekmek isterim kurulacak olan AŞ ,holdingden bahsedilmiyor ,A.Ş ve Holdinglerin yapısı organizasyonu kural ve kaideleri farklılık içerir Holding çatıdır bünyesinde AŞ ler olur AŞ ler daha farklı şirket yapılarıdır ,
    İş bankası bunu muhakkak düşünmüştür neden holding değilde AŞ dediler ,bu konuyu araştırmak lazım ancak onlar mutlaka bizden daha iyi bildiklerinden ve daha lehte bir durum olduğuna inandıkları için böyle bir karar aldılar, A.Ş dediler,
    ilerleyen günlerde bu konular yazılıp çizildikçe daha çok detay ve doğrular ortaya çıkacaktır ,şimdiki bizim burda yazdıklarmız fikir jimnastiği
    Sayın Horasanlı.
    Holding şirket zaten A.Ş olmak zorundadır.
    Holdingle normal A.Ş arasındakı fark, holding şirketlerin direkt satış ve üretim yapamamasıdır.

Detaylı bilgi bu linkte mevcut: https://miranlegal.com.tr/tr/yayinla...tler-toplulugu

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bunlarin nihai amaci yabanci ortak icinse (ki bence oyle) boyunu gormeye gerek yok derim. Hersey optimize edilecek, daha da verimli olacak. Yabanci ortak olmasi yok coktum yok corekleniyorum diye siyasi baskinin da bitecegi anlamina gelir. Katilmaz misin?

Evet 1 sene surunduler, ama o arada korona da cikmisti. Soda'nin koronanin ortasindaki Italya'nin gobeginde Kromital'i, Trakya Camin Rusya'da(?) fabriklari vardi. Hepsi etkilenmisti.

İş bankasının bir hissesinin bile yabancıya gitmesine asla gönlüm razı olmaz ,ama işbirliğine gidebilir ,mesela KONTROLMATİK hissesiyle bir ortaklığını yada birlikte bir işe girdiğini düşünün Türkiyeyi en az on yıl öne çeker,koskoca ABD başkanı bile kontrolmatiğin ABD deki fabrikasının bitirilmesini dört gözle beklediğini söyledi,öyle yabancıya uzaklara gitmeye gerek yok ,bu kontrolmatiğe uzaya gönderdiği uydunun üzerine istikbal göklerdedir Kemal ATATÜRK yazdılar diye teknoloji bakanı adamların teşviğini onaylamadı iyimi ,aynı Kontrolmatiğe ABD 500 dönüm yarısı hibe arsa verdi 200 milyon dolar yatırım teşviği verdi sigorta indirimi vergi indirimi ihracat ve ithalat kolaylık etşvikleri,ve 2038 yılına kadar üretilecek tüm ürünlerine alım garantisi verdi ,ille yabancıya gerek yok bizde ne cevherler varda sahipsizlik yüzünden eleden kaçırıyoruz tıpkı doktorlarımız gibi ,bilim adamlarımız gibi

7.  Alıntı Originally Posted by Kalantor bey Yazıyı Oku
    Sayın Horasanlı.
    Holding şirket zaten A.Ş olmak zorundadır.
    Holdingle normal A.Ş arasındakı fark, holding şirketlerin direkt satış ve üretim yapamamasıdır.
    neden o zaman birine holding birine aş diye bir terim çıkarmışlar,bak kendiniz belirtmişsiniz ,birinin yaptığını diğeri yapamıyor diyorsunuz özetle farklılar aynı değiller ,yani cin ayrı şeytan ayrı derlerya işte öyle bir şey ,iş adamları hangisi avantajlı duruma gelirse onu tercih eder,

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Tiflis, Gürcistan
    Gönderi
    142
    neden o zaman birine holding birine aş diye bir terim çıkarmışlar,bak kendiniz belirtmişsiniz ,birinin yaptığını diğeri yapamıyor diyorsunuz özetle farklılar aynı değiller ,yani cin ayrı şeytan ayrı derlerya işte öyle bir şey ,iş adamları hangisi avantajlı duruma gelirse onu tercih eder,
    Koç holding, sabancı holding AŞ değil mi?
    Holding için zaten AŞ kurmak zorunlu.
    Sadece bu AŞnin ticari ünvanında ve faaliyet alanında holding olmasını belirtmek lazım.

AŞ bir yasal formasyon türüdür. Şirket hukuki olarak Limited, AŞ, komandit ortaklık vs olabilir.
    Holding ise bir faaliyet türüdür ve bu faaliyet türü ile sadece AŞ tipi şirket iştigal edebilir.

Sayfa 328/661 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •