Sayfa 24/372 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 2976 madde; 185 - 192 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. a Şirket Adı Piyasa Değeri (dolar)
    1 Apple 3.076 Trilyon
    2 Microsoft 2.500 Trilyon
    3 Saudi Aramco 2.081 Trilyon
    4 Alphabet (Google) 1.672 Trilyon

görüldüğü gibi dünyanın en değerli şirket listesi bu şekildedir..bir apple 3,076 trilyon dolar... bir apple galiba tüm türkiyenin borcunu kapatabileceği gibi tüm borsamızı da 5-10 kere komple alabilecek bir değerdir...

geçen yıl bir türk yazılımcısının başarısını okumuştum..türkiyede İTÜ diye hatırladığım üniversiteden mezun olduktan sonra amerikaya yerleşmiş ve orada da savunma sanayiine bir yazılım yapmıştı...bir kaç yıl sonra türkiyeye geldiğinde 1,5 milyar doları olmuştu adamın... yazılım ve teknoloji işi çok değerli...dediğim gibi doğru işleri yapanlar çok hızlı büyüyebiliyorlar....atatp de de gelecek görüyorum...gerisi de nasiptir diyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Yerli Yazılım Strateji Merkezi ihracatı 20 milyar $'a sıçratır

Yerli Yazılım Strateji ve Gelişim Merkezi kurulması önerisinde bulunan TOBB Türkiye Yazılım Meclisi Başkanı Ertan Barut, bu modelle ekosistemin çok hızlı gelişeceğini ve yazılımda dünya devleri çıkacağını anlattı.

Dijitalleşmenin baş döndürücü bir hızla gelişmesiyle siber tehditler arttı, yapay zeka hız kazanırken her sektörde yazılım işin merkezine yerleşti.

https://www.dunya.com/sektorler/yerl...-haberi-703019

3. TOBB Türkiye Yazılım Meclisi Başkanı Ertan Barut, bu modelle ekosistemin çok hızlı gelişeceğini ve yazılımda dünya devleri çıkacağını anlattı.

Burası çokomelli.

yazılımda dünya devleri çıkacak

4. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Yazılım Meclisi Başkanı Ertan Barut, bu alanda ülkemizin sahip olduğu büyük potansiyelin altını çizdi.

Bu konuda Hindistan da 245 milyar dolarlık teknoloji endüstrisi oluşturmuş, çok başarılı sonuçlar almış ve ülkede en üst organ olarak sektöre yön veren, yöneten NASSCOM modeli başta olmak üzere, Amerika SIIA, İngiltere BCS, ITAA, Almanya BITKOM, BSI, Fransa, Japonya, Çin ve Brezilya da farklı modeller var.

Ülkemizde de başarılı olmuş farklı modellerimiz var. Bu ve benzeri modellerle ülkelerin bilişim ve yazılım ekosisteminin çok hızlı geliştiğini ve firmalarının da global oyuncular arasına girdiklerini, ülkelerinin ihracatına ve dijital dönüşümüne önemli miktarda katkı verdiklerini görmekteyiz.

Eğer Yerli Yazılım Strateji ve Gelişim Merkezi gibi bir model oluşturulursa aynı diğer sektörlerdeki sıçramayı biz de yazılım sektörü olarak gerçekleştiririz. Bir alana yapılan odaklanma, strateji ve planlama bir sektörü bir anda başka bir yere getiriyor.

5. Tavan hayırlı olsun diyeceğim ama diyemiyorum. Bir günde 10 tavan çeken hisse yapmışlar.

Kitleyin şunu artık lütfen. İşimize gücümüze bakalım.😀

6. 228.000 lot İle tavana kilit.
    Hayırlı olsun yatırım yapanlara.

🧿

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    228.000 lot İle tavana kilit.
    Hayırlı olsun yatırım yapanlara.

��
    hayırlı uğurlu olsun...daha nice tavanlara diyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hayırlı uğurlu olsun...daha nice tavanlara diyorum...
    Ağanın eli tutulmaz derler bizim köyde.
    Jantsa, gesan ve birleşimden sonra hiç tutulmaz.

Sayfa 24/372 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •