Sayfa 345/661 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Cok mal aldi. Bu hengame gectikten sonra devami gelir.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Cok mal aldi. Bu hengame gectikten sonra devami gelir.
    Ak 70 milyon lit aldi nerdeyse karsilikli islem deilse burda bi paradigma degisikligine isaret, 1.5 milyar tl lik alim

3.  Alıntı Originally Posted by zido Yazıyı Oku
    Ak 70 milyon lit aldi nerdeyse karsilikli islem deilse burda bi paradigma degisikligine isaret, 1.5 milyar tl lik alim
    Karsilastirmayi artik garana deil kochildige gore yapnak lazim banka fk larinda degerlenemez bu sirket.

4. Arkadaslar ubs denen yabanciysa akbanktan alan yabanci mi oluyor?zaten fon alimi gibi duruyordu. Bi de onlarin aldigini nasil tespit ediliyor piyasada?

5. Akyatırımdan bu gün yapılan alımlar gibi bir kaç kez aynı montanlı alımların gerçekleşmesi halinde konuşacağımız fiyatlar çok farklı olacağı görülüyor. Sanki oyun yeni başlıyor. Sanki ufuk çok uzak değil. Sanki diyorum çünkü ben geleceği bilemem sadece tahmin edebilirim. Çok büyük sürprizler olmazsa güzel bol kazançlı günler yakında. Yeterki yeni kurulacak şirketin halka arzının sinyali verilsin.

6. Akyatırımın bu gün yaptığı alışlar Deutsche bank olabilir. İki gün sonra takasta doğrusunu görürüz. Hangi fon için aldığını bilemem.

7. İş in tüm sırrı sürecin iyi yönetilmesinde. Süreç çok iyi yönetilirse İş hepimizi ihya eder ve İş e gitmemize gerek kalmayabilir. Tabiki şaka İş her zaman İş tir. İş siz kalmayalım.

8.  Alıntı Originally Posted by Stock trader Yazıyı Oku
    Akyatırımın bu gün yaptığı alışlar Deutsche bank olabilir. İki gün sonra takasta doğrusunu görürüz. Hangi fon için aldığını bilemem.
    Bankacilik hareketinde deutche takasi tek artmayan bizdik bu nedenle de geri kaldik ak deuteye paslayabilir ben de merak ediyorum gorucez.

Sayfa 345/661 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •