Artan

57,00 49.45 18:10
32,56 10 18:10
5,28 10 18:10
78,65 10 18:10
42,24 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 18:10
146,70 -9.94 18:10
19,40 -9.94 18:10
10,69 -9.94 18:10
323,50 -9.76 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

9.605.207.559,09 18:10
8.186.928.980,50 18:10
8.168.381.873,70 18:10
6.502.315.631,32 18:10
6.415.017.036,70 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5656 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: HEKTS - Hektaþ Ticaret

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Tum kanatlilar ayni kisi bence

2.  Alýntý Originally Posted by BEAUVOIR Yazýyý Oku
    Tum kanatlilar ayni kisi bence
    Yuksek ihtimal oyledir.

Alýntý Originally Posted by tele Yazýyý Oku
    Trrrrrakyali da geri gelmis yeni rumuz ile...
     Alýntý Originally Posted by BEAUVOIR Yazýyý Oku
    Kiþi kendinden bilirmiþ iþi.
    Bu hektaþiler sittinsene iflah olmaz.

Kesinlikle katýlýyorum.Ve bu durum itici bir hal aldý.
     Alýntý Originally Posted by BEAUVOIR Yazýyý Oku
    SM-A207F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Öneri mi?Asla olamaz.

5.  Alýntý Originally Posted by BEAUVOIR Yazýyý Oku
    Bak bu gün osuruk muhabbetini býraktýnýz kaðýt azýcýk kendine geldi,ve hemen sataþmaya baþlýyorsunuz ,ondan sonrada buranýn atmosferi bozuldu deyip zeytin yaðý gibi üste çýkmaya çalýþýyorsunuz.
    þimdi iyi dinle ben bütün kýllýlar ayný kiþidir desem hoþunuza gidecekmi sataþmadan duramýyormusunuz ,benden bir daha alýntý yapmaman için seni þimdilik sadece uyarýyorum ,sizler sahibinin sesi gibi olmamayý deneseniz fena olmaz ,
    ayrýca bir daha sana sokulmadýkca miyavlama iþine bak

ayrýca yazan bütün kanatlýlardan kastettiðiniz yanlýz bensem yalandan çalýþtýðýný söylediðin oto sanayideki deðil Türkiyedeki bütün kamyon þaft borularý bana yoksa sana girsin ,her üzeri unlu gördüðünüde deðirmenci olmadýðýný öðren ,bu gün kýrýcý olmamak adýna sadece kibarca bu kadar yazabildim
    Son düzenleme : HORASANLI; 31-08-2023 saat: 17:13.

6.  Alýntý Originally Posted by HORASANLI Yazýyý Oku
    Bak bu gün osuruk muhabbetini býraktýnýz kaðýt azýcýk kendine geldi,ve hemen sataþmaya baþlýyorsunuz ,ondan sonrada buranýn atmosferi bozuldu deyip zeytin yaðý gibi üste çýkmaya çalýþýyorsunuz.
    þimdi iyi dinle ben bütün kýllýlar ayný kiþidir desem hoþunuza gidecekmi sataþmadan duramýyormusunuz ,benden bir daha alýntý yapmaman için seni þimdilik sadece uyarýyorum ,sizler sahibinin sesi gibi olmayý deneseniz fena olmaz ,
    ayrýca bir daha sana sokulmadýkca miyavlama iþine bak
    Neden hektasi sevmeyenler, horoz kus veya kartal koyuyor profiline anlamlandiramadim. Degisik bir tesaduf. Ozellikle yapildigini dusundum. Haksiz olabilirim. Kimseye laf sokmak degil amacim. Sadece bir gozlem.

7.  Alýntý Originally Posted by BEAUVOIR Yazýyý Oku
    Neden hektasi sevmeyenler, horoz kus veya kartal koyuyor profiline anlamlandiramadim. Degisik bir tesaduf. Ozellikle yapildigini dusundum. Haksiz olabilirim. Kimseye laf sokmak degil amacim. Sadece bir gozlem.
    sen burada defalarca bir adam neden sabahýn 5,30 undan gecenin 3,30 una kadar yüzlerce yazý yazar onu bir açýklasaan çok daha makbule geçer, efendice cevap yazdýðýn için burada kesiyorum bir daha genelleme yapmamayýda öðrenseniz iyi olur,ayrýca hektaþ bende var ve sevdiðim bir kaðýt ,kontr la eþit fiyatta olduðunda bile deðiþtirmedim burada buna þahit bir çok insan var,onuda nereden çýkarýyorsunuz.
    biz hektaþa deðil burada insanlarla dalga geçmeye ve insanlarý kýþkýrtarak kendini bir halt sanan ve kendisinden baþka kimsenin görüþüne tahammül edemeyen kasýntýlara karþýyýz ,ve þeyhe þýha karþýyýz

bakýn bu gün öðlene kadar burasý ne güzel süt limandý ,ne yaptýnýz ,sataþma yapmaya çalýþtýnýz ve burayý þikayet edilir duruma düþürdünüz lütfen yapmayýn býrakýn kuþ ta yazsýn kurtta yazsýn ,alide yazsýn velide yazsýn ,burada insanlarý katagorize etmeye çalýþan zihniyete karþý olmalý karekteri olan insan

8.  Alýntý Originally Posted by HORASANLI Yazýyý Oku
    sen burada defalarca bir adam neden sabahýn 5,30 undan gecenin 3,30 una kadar yüzlerce yazý yazar onu bir açýklasaan çok daha makbule geçer, efendice cevap yazdýðýn için burada kesiyorum bir daha genelleme yapmamayýda öðrenseniz iyi olur,ayrýca hektaþ bende var ve sevdiðim bir kaðýt ,kontr la eþit fiyatta olduðunda bile deðiþtirmedim burada buna þahit bir çok insan var,onuda nereden çýkarýyorsunuz.
    biz hektaþa deðil burada insanlarla dalga geçmeye ve insanlarý kýþkýrtarak kendini bir halt sanan ve kendisinden baþka kimsenin görüþüne tahammül edemeyen kasýntýlara karþýyýz ,ve þeyhe þýha karþýyýz
    Benden mi bahsediyorsunuz? Baskasindan mi? Anlayamadim.

Kizdiginiz seyi hic anlayamadim. Size saglik ve esenlikler dilerim.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •