Sayfa 146/419 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
Arama sonucu : 3352 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by Hasan Kürşad Yazıyı Oku
    Sayın BakiÇınar, benim gördüğüm kadarıyla şimdilik sabah yaklaşık 2,5 milyon lot tacirler almış özel emirle, şimdilik başka bir özel emir görünmüyor, satılacak diğer lotlarda satıldıkça benzer şekilde kap bildirimi ile açıklanır

2.670 m daha satılmış, bakalım kime alıyor bu tacir.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1190387
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    2.670 m daha satılmış, bakalım kime alıyor bu tacir.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1190387
    Tacirler kendi fonu için alıyor diye tahmin ediyorum, bakalım hangi fonlar kaçar milyon lot bölüşecek satılacak 20 milyon lotu, 🤔

3. Bugün son 15 dk da ciddi artan işlem hacmi ve fiyat, bana acaba birileri önemli bir KAP bildirimini gelmeden önce öğrenmiş olabilir mi diye düşündürüyor... Bakalım nasıl bir gelişme olacak 🤔

4.  Alıntı Originally Posted by Hasan Kürşad Yazıyı Oku
    Tacirler kendi fonu için alıyor diye tahmin ediyorum, bakalım hangi fonlar kaçar milyon lot bölüşecek satılacak 20 milyon lotu, 🤔
    Bugün yansıyan takasta yaklaşık 8 milyon lot tera ya geçmiş görünüyor, büyük ihtimalle bu da fonlara satıldı, Karel de KAP işi bir türlü tam olarak yapılamıyor, bakalım bildirim ne zaman gelecek

5. öyle bir şey yaşanırsa kap haberi yada bedelli dışında bir haber düşerse şirket bilgi sızdırıyor demektir

6. 1 yıldır anamız ağladı hem 25 tl den bedelliye katıldık hemde 1 yıldır ancak 2 tl gitti hisse... bırakın sorgulamayın ne olduğunu hissenin uçup kaçtığı yok...aralıkta hisse 25 tl aradan 9 ay geçti 27 tl...bumu değerleme bu sürede...

7.  Alıntı Originally Posted by WIPER Yazıyı Oku
    1 yıldır anamız ağladı hem 25 tl den bedelliye katıldık hemde 1 yıldır ancak 2 tl gitti hisse... bırakın sorgulamayın ne olduğunu hissenin uçup kaçtığı yok...aralıkta hisse 25 tl aradan 9 ay geçti 27 tl...bumu değerleme bu sürede...
    wiper hocam bu hisseye en çok sen güveniridin inanırdın uzun zamandır da elinde olduğunu biliyorum
    belki yanlış ata oynadık belkide doğan faktörü etkili oldu bu hissede ama görünen o ki karel 2025 kadar 15/30 bandında hareket edecek borçlar bitmeden yatırımlar tamamlanmadan bir yere uçacağı kaçacağı yok kendi görüşüm . bu suni yükselişte bedelli öncesi hareketi geçen sene yaptığı gibi bir müddet bu süreci takip edip müsait bir yerde trenden inmeyi düşünmek lazım güya tren bekliyor 9 aydır beklediği gibi tekrar binilebilir

8. İskontolu satışa bakmayın diyor tahtacı, olur ağam sen daha iyi bilirsin.
    30 ufukta göründü, en azından tavanı 30 üstü.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 146/419 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •