-
XSGRT endeksinde yükseliş önemlidir fakat önemli olan hangi sigorta hissesini aldıkları önemli olandır örneğin sigorta endeksi %2 yükselir Anadolu Sigorta %5 yükseliş yaşar bunun gibi başka örnek kısa zaman önce Xbank yükseliş yaşıyor fakat Garanti daha fazla yükseliş yaşıyor örnekler çoğaltılır ytd.
-
Soğuk bira iyi gider kafam daha çok çalışıyor
-
Anadolu Sigorta İşlem hacmine bakmadım fakat güçlü kapanış % 5,97 yükseliş.
XSGRT % 2,29 yükseliş.Salı Günü Anadolu Sigorta % 5 düşüş yaşamıştı bugün rövanşı almış oldu.
Kısaca sigorta sektörü gelişime ve büyümeye açık sektör hissenin temeli ve teknik 10 puan ucuz olması ayrıca 10 puan ytd.
-
XSGRT ve Anadolu Sigortada olumlu ayrışmasının yarında devam edeceğini düşünüyorum ytd.
Güzel haftalık kapanış yakışır Anadolu Sigortaya ytd.
-
Tarama listesinde Anadolu Sigorta güçlü al durumunda ytd.
-
İyi kapattı Anadolu Sigorta haftayı.seans içinde düzeltmesini yaşaması çok iyi önemli olan seans kapanışı ytd.
Uzun aradan sonra ilk defa tek hisse Anadolu Sigorta güveniyorum güvenmesem yapmazdım.artık sabır çekerek 3,çeyrek bilançoyu açıklamasını beklerim ytd.Andolu Sigortayı çok beğendim hisse bir anda atağa kalkıyor bam,bam,bam temel analizi bam,bam,bam.
Fakat tuhaf olan F/K 5,28 PD/DD 2,26 şaka gibi fakat şaka değil gerçek ytd.
-
Gün içinde XSGRT izledim bugün çok uyumluydu Anadolu Sigorta önemli olan olumlu ayrışması.
Sigorta şirketlerinde gördüğüm rakibi Raysg iş alanları o da aynı şuan için gördüğüm F/K 15,49 PD/DD 5,75 piyasa aldı bugün.
-
Genel Müdür Zekai Mehmet TUĞTAN soy ismi zor beğenmedim.
İş bankası ve banka kökenli fakat İş bankası Genel Müdürü banka kökenli değil çok tuhaf gerçekten.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri