Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
sana katılıyorum dostum...bence tahtacı da bunun farkında...hissenin takaslarını hiç incelemedim ama hareketlerine baktığımda tecrübelerim bu hissenin çok iyi toplandığını söylüyor...sanki gerilmiş yay gibi ...her an sert hareket edecekmiş gibi duruyor...bence aşağı yukarı sert hareketler yaparak güvenmeyenleri dökmek istiyorlar...sonrasında bilanço beklentileri ile birlikte diğer enerji ve belki de tarım ve gıda beklentilerini de satın alabilirler...iki defadır 25,50-25,96 aralıklarını görmesine rağmen satmadım..bir çok ky da satmadı...sanki orayı aşamayacak görüntüsü de veriyorlar...galiba bu sefer de tekrardan oraları deneyecek bir çok ky aha geçemez deyip verecek malı...tahtacı da alanları toplayıp bir güçlü çıkış yaptıracak izlenimi ediniyorum..
Tahtaya mal gelsin diye yukarı aşağı hareketler yapıyor, muhtemelen buna yaparken de mal kaptırmamak için küçük lotlarla yapıyor, şahsen senelik bilançoyu gördükten sonra değerlendirme yaparım ancak, bilanço zamanlarında daha bir istikrarlı çıkışlar olur umarım, kolay ekmek yok.