laf banaysa eger, "kazanma" fiili benim icin coktan anlamini yitirmis durumda...
cunku isctr`deki maaliyetim (alternative opportunity cost of money dahil) 2.11
bedelsiz sermaye artirimindan önce millet sasa, hektas falan pesinde kosarken buralar dutluktu
Evet eminim oyledir, o yuzden aylarca ortaligi yiktin hisse gitmezken. Ne damacanasi kaldi ne suyu.
Niye Is Bankasi dusmani olmasin ki. Burda bankaya soylenmeyen sey kalmadi. Ben de gidip sevmedigim hisseleri alip para kazaniyordum eskiden ayrica.
Yazilan yazanlara karsi degil, genel. Birini sikayet edeceksen otekini de edeceksin demek. Adalet herkese lazim. Isine gelmeyene degil.
HSBC 20 milyon lot aldi haberden sonra.
![]()
Sigara muhabbeti mi? Bizim meslekte bir ayı piyasası bir Bull market görmeyene bir hissede piyasanın çok üstünde getiri elde edip puro tüttürmeyene bir de Küba da köprü kurdurmayana borsacı demezler.
İş bankası düşmanı mı yok artık ya. Kim ben mi İş bankası düşmanıymışım. Neyse sözümü tutacağım kimse ile tartışmayacağım.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
MSCI'in portfoyu geldi. Ak'tan 100m lot alan o degil. Bakalim kim cikacak otekiler geldikce.
Yer İmleri