Sayfa 218/1001 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. Az once ana akım medya TV de tüyü bitmemiş iki üç çocuk borsa konusunda ahkam kesiyordu, portföyünü şöyle yönetiyorum böyle yönetiyorum şöyle kazanıyorum böyle kazanıyorum. Hatta sonuna slogan bile attı "Borsa sabırsızlardan sabırlıya para aktarılan yerdir."

Borsacılar dötü kollasın bence. Arkalarını duvara dayayarak gezsinler.

2.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Alıntı:

Halka arz olmayı bekleyen şirketlerin listesiymiş. Kısaca tanımı şu bu listenin; borcumuz var, ayakta kalmamız için nakit girdi sağlamamız lazım. Bunu banka kredisiyle yapamıyoruz. Kredi faizleri çok yüksek veya yüklü miktarda borcumuz olduğu için kredi çıkmıyor. Bu yüzden yapılacak en mantıklı şey halka arz olup hem yönetimin hem şirketin para kazanmasını sağlamak. Bu şekilde borclarından kurtaracaklar şirketleri. Yeni yöntem bu oldu yani. Kitlesel fonlamanın gücünü hafife almayın milyarlarca lira para toplanacak.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    bankaları soyup geri ödemesiz kredi almalarındansa yastık altındakini alsınlar razıyım.bu şekilde bana pek giren çıkan olmayacak sonuçta

Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Az once ana akım medya TV de tüyü bitmemiş iki üç çocuk borsa konusunda ahkam kesiyordu, portföyünü şöyle yönetiyorum böyle yönetiyorum şöyle kazanıyorum böyle kazanıyorum. Hatta sonuna slogan bile attı "Borsa sabırsızlardan sabırlıya para aktarılan yerdir."

Borsacılar dötü kollasın bence. Arkalarını duvara dayayarak gezsinler.
    https://youtu.be/9azVFcZl9z8

JPMorgan TCMB’den 2 ayda bin baz puan faiz artışı bekliyor

ABD’li yatırım bankası JPMorgan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’ndan (TCMB) faiz beklentisini yükseltti. Kurum, Eylül ve Ekim’de toplam 1000 baz puanlık faiz artışı

Eeee nerde kalmıştık.????

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

7. Yakın izlem pazarında da 13 hisse var gözüküyor.

https://www.kap.org.tr/tr/Pazarlar
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Bu toz duman dağılınca borsada baya telefat olur o kesin.Ama başka yerden para kazanma imkanı olmayınca herkes son bir kadeh daha içme peşinde.Halbuki sarhoş olup dağıtmak hep o sınır seviyede içilen son kadehin işidir.))))))))))))

Sayfa 218/1001 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •