-
1.normalde bu tahsislinin onaylanmasý zayýf ihtimaldir.ancak bu SPK adaletli karar vermez
Örnek hürriyet gazetesi için çaðrý muafiyeti tanýdý Demirören'e.peki bültende gerekçe yazabildimi yok neden çünkü kanunsuz idi.
Demirören bunun bedelini ödüyor belini dogrultamaz çünkü milletin ahýný aldý.
Aydýn Doðan en iyi kararýný vererek medyadan çýktý.
2.bu ozallar siyasi iktidar ile iyi iliþkileri var bir þekilde onay alýr ama bunlarýn derdinin onay olduðunu hiç sanmýyorum,
3.boyle bir garip durum varmý borsada ben 23 senede görmedim.
4.cante için önemli olan bu idari mahkeme davasý kazanýlýr ise þahsi fikrim kazanmasý gerekiyor.
5.tahsisli onaylanýrsa fiyat SPK onayýndan önceki 10 gün öndeki fiyat ortalamasý olmasý gerekiyor,burda ise ortalamanin yüzde 20 aþaðý yukarý tespit varki þirket yüksekten kabul edermi elbette etmez.
6.bazen SPK tahsisli fiyatý kendi belirliyor bunuda þirket vazgeçtim de diyebilir bununda örneði var.
7.peki bu odas þirketi geri zekalý mi yüksek fiyatlardan neden satmadida 20 lerde sattý ve bunu kim karþýladý oyun içinde oyun,bunu çözen kazanýr.
8.enerji þirketleri içerisinde radyolarý uygun görülen bir þirket ama güvenilirmi bilmiyorum.
9.yatirimci arkadaþlar altýn maden sahasý olayýný araþtýrsýn þirkete ulaþmak vede bilgi almak zor.kurumsal deðil.
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Sagliklar.
Ayrýca baþkasýnýn hakim ortak olma þansý þu anda 0
-
[QUOTE=cinali;6552068]
5.tahsisli onaylanýrsa fiyat SPK onayýndan önceki 10 gün öndeki fiyat ortalamasý olmasý gerekiyor,burda ise ortalamanin yüzde 20 aþaðý yukarý tespit varki þirket yüksekten kabul edermi elbette etmez.
21/07/2023 - 21/07/2023 tarihinde ÇAN2 TERMÝK A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 19,60 - 21,60 TL fiyat aralýðýndan 0 TL toplam nominal tutarlý
alýþ iþlemi ve/veya 40.000.000 TL toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi tarafýmca/ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir
Tahsisli sermaye artýrýmlarýnda yatýrýmcýyý koruma adýna maddeler de var.Bu kapsamda 21.60 altýnda zarara uðrattýklarý için hisselere ,bu fiyatý baz alabilir þikayetler üzerine. Aðustos ayýnýn baþýndan beri 21 tl yi geçirtmiyorlar,baskýlýyorlar.
Bu konuda benim spk ya inancým sýfýr.
7.peki bu odas þirketi geri zekalý mi yüksek fiyatlardan neden satmadida 20 lerde sattý ve bunu kim karþýladý oyun içinde oyun,bunu çözen kazanýr.
3.5 tl den 70tl ye çýkmýþ hisseden hangi geri zekalý 200 milyon lot alýr.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri