Sayfa 67/151 İlkİlk ... 1757656667686977117 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. Şimdilik ilkin şu gittiğimden beri atıp tutan kereste tüccarlarını bir engelliyorum bunlara ayıracak ne zaman var bende nede enerji yaşımız geçti artık, ha o ban yediğim gün ekranı bir f5 ledim çat 18 ine kadar banlısın o ara benim köyde rica ettim adam terste kaldı kaçtı denmesin arkamdan diye onlarda buraya yazdılar işte ama onlar bile kaç gündür uğraşıp duruyorlar ki benim köyde uğraşmayın diye rica ettiğim halde yani birini sevmek, onun yanında olmak yani bunlar bu zamanda pek olmayan şeyler beyler. Ben dostumun kıymetini bilirim dostum da benim kıymetimi bilir.
    Ben grafik ve analizlerde başkaları gibi bilgi saklamam. Herşey açık açık yazarım , yazarım ki bilgi hiç olmasın başkalarına yararımız olsun.
    Örnek olarak endeksin TL bazlı 4,23 de tepe yaptığının hesabını yaptım emtialarda bu rakam 5,00 dır dedik ona göre tepe kovaladım ki trendlerde tepe kovalamak en zor şeydir stoplarını geniş tutman gerekir vs.vs.
    Bizim köyde şurda bir kaç ay sonra beni rahat geçecek arkadaşımızın biri reis dedi bak usd bazlı bakalım dolar bazlı 4,23 e daha var
    dedi sonrasında dolar bazlı baktık aynen doğru çıktı.
    Dolar bazlı 5,00 tepesini dün yaptı sepet kur bazlı 4,23 tepesini gene dün yaptı ancak endeks TL bazlı tepesi 125000 de kaldı yani burada yabancı yatırımcı ağırlıklı olduğu için adamlar dolar bazlı grafiği baz aldıklarından tepe hesabında hatalı kaldık.

Şimdi benim köyde ağbi bitirdin bizi battık bittik edebiyatı yapan yok sağolsunlar ama işte bilgi gelişimi var. Kazancını TL bazlı endeksden aldığın u30vadelinin teknik analiz tepe ve dip hesabının dolar ve sepet kur bazlı olduğunu 5000 puan içeri girerek öğrendik.
    Şimdi işin diğer yanı yatay düzeltmede dolar yükselecek başlığında hatta viop başlığında da kaç kere pozları yazdım 700-700 topladık yahu 1 kişi harici eline sağlık diyen çıkmadı. Gittik tepe avcılığında terste kaldık hobaaaa eh bu iş böyle ama diyorum ya bizim köy bu işler için okul gibi oldu artık.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Ha bu arada...

Müritliğine soyunan Bay Kalın'ın, senin hakkında (belki haberin yoktur) bastığı bunca havadan sonra ben şehsen senin, özel izinle girilen forumlardaki hayranlarını bırakıp, burada layık olmayan kargalara bedava hizmet vermeni beklemiyorum.

Bu forum yönetimi de, tabelanı indirmekle (yaptıkları doğru) sana bir kıyaklık da yapmadığına göre burada hala yazmaya devam etmek bence büyük fedakarlık olacak.

3.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    3 dalgasında trade edilmez be reis yani nerden alınır desem artık patlama riski var. 3,4910 son dip ve 2 noktası dedim işte oradan sonrası 3 dalgası şimdi nerden alınır desek 4 geri alım başlar yandım anam denmeye başlanır olmaz yani.
    4 geri alım dalgasında ancak girilir şuan 3 hala bitmedi nerde biteceğide muamma.
    Paramanya kardeşim artık yaşını bilmediğinden diyorum 11,07,2017 de sormuş
    Alım yeri neresi olmalı ustadim.

Demiş verdiğim cevap yukarda ne demişim 4 geri alım noktasında girilir 3 dalgası bitmedi yani 3,62 civarında alım önermemişim yani ki ozaman ben 3,6860-3,6110 hareketini bekliyordum 3,6480-3,5190 hareketi geldi yok iyi analiz yapıyor yok kötü analiz yapıyor vs.vs. boş işler.
    Misal şuan euusd 1,1570 deyken bizim usdtry neden %1 e yakın çat diye düşmüyor ?
    usdtry 3,4910 dayken euusd 1,12den 1,14 e deli gibi artınca usdtry neden 3,52 yaptı anladınızmı mevzuyu ?
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4. powerpc kardeşim özelden yazdım işte , yazılarıda alıntılamayın , engelle geç reis.
    Bu forum işini yapan yazılımcılar ingore list özelliğini koymuş mis gibi.

5. dxy ile başlayımmı beyler

6.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Paramanya kardeşim artık yaşını bilmediğinden diyorum 11,07,2017 de sormuş
    Alım yeri neresi olmalı ustadim.

Demiş verdiğim cevap yukarda ne demişim 4 geri alım noktasında girilir 3 dalgası bitmedi yani 3,62 civarında alım önermemişim yani ki ozaman ben 3,6860-3,6110 hareketini bekliyordum 3,6480-3,5190 hareketi geldi yok iyi analiz yapıyor yok kötü analiz yapıyor vs.vs. boş işler.
    Misal şuan euusd 1,1570 deyken bizim usdtry neden %1 e yakın çat diye düşmüyor ?
    usdtry 3,4910 dayken euusd 1,12den 1,14 e deli gibi artınca usdtry neden 3,52 yaptı anladınızmı mevzuyu ?
    Allah aşkına böyle cümleler kurma..
    Bak tüylerim diken diken oluyor be ston..
    Neden ha neden..hıııı işte bundan diye başlayan cümlelerden sonra düşmez düşmez denilen noktalardan aşşa düşen yuvarlanan o kadar çok şey gördüm ki..

2011 mayısında endeks 65 66 larda iken düşmüyor 60 ın altına işte neden ha neden bi sorun ..
    çünkü bi zirve daha var..bla blaaa..

ların akabinde bi düştü 60 n altına
    abovv
    48..

o yüzden abi..

neden düşmüyor hııı..çünkkkküüü..
    bunun altı olmuyor işteeee..
    altı yokkkk
    üstü yokkk
    döndümü nasıl gördünüzzz..

türü tümceler beni geriyor be..

Yarın açılışda misal bi çakar yüzde 1..

abi 100M dolardan sat şu anda dolar 1 kuruşdan fazla düşer..

çok çok sığ..

Çok deel dolar ın son 6 aylık gevşemesinde neler denmiş..
    dolar forumlarına bi bak
    3.70 taban altı olmaazzz.
    3.50 mi imkansız..4.50 bekliyorum
    3.60 ın altına izin vermezler..

7. Yahu 3,4910 da neden düşmüyor dedim inanmadın :D eurodan kaynaklı dedin, hareket başlayıncada ston dışarı çıktım eve bir geldim usdtry 3,62 dedin reis hahahaha şimdi gene diyorum işte şuanki olgu 2 noktası teyitlerinde gelir.
    Düşmesi lazımken düşmez bunun anlamı birileri orada deli gibi maliyet yapıyordur ki o rakamda kitler piyasayı 3,4910 da euusd 1,12 den 1,14 e giderken yaptı şuan gene 3,5190 da aynısını yapıyor.
    fiyat bu rakamın altına iner eyvallah ozaman onu tartışırız.

8. Stonhand hoş geldin.
    Boşver, polemiğe girmene hiç gerek yok.
    Emek veriyorsun.Bu saygı duyulması gereken bir durum.
    Kendince analizini yap, isteyen takip eder, isteyen ters indikatör kullanır.

Sayfa 67/151 İlkİlk ... 1757656667686977117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •