Sayfa 446/542 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496 ... SonSon
Arama sonucu : 4334 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

1. konsolidasyonunda bir adabı var . yapay zeka ile bu işlerin tirbulansı bilinçli seçilen o formasyon tuşu ile ilgilidir. bu oyunlar ne şirketin üretim kapasitesini ,ne kalitesini nede mevcut GM lerin degerini düşürür. yeni yatırımcılar ,agaç dallarındaki tırtıllar gibi hafif rüzgarda patır patır yere dökülür ,ömrü bir ,iki aylık olan agustos böçekleri akşama kadar cır cır öter durur . hele bazıları bazen yoklama çekerler ,kokuya gelenler hamile kalır sonra kürtaja giderler. fırsat kaçmış degil lütfen borsa yatırımcısı olmak için kendinizi EGİTİNİZ. TÜRK BORSASINDA 2030 YILINA KADAR O KADAR ÇOK FIRSAT VARKİ...................................saglıcakla kalınız.

2. lütfen önce 14 il sonra bütün illere yayılan ORGANİZE TARIM SANAYİ BÖLGELERİNİ İNCELEYİN İZM.DİKİLİ DEN BAŞLAYIN YENİ SULAMA TEKNİKLERİ VE DİJİTAL TARIM NEDİR ANLAMAYA ÇALIŞIN YATIRIM YAPTIGINIZ ŞİRKETE NE KADAR KATMA DEGER ÜRETİR VE GELECEK İÇİN PROJEKSİYONLAR YAPINIZ. ÖNÜMÜZDEKİ ENAZ BEŞ SENE KENTSEL DÖNÜŞÜM VE ALT YAPI TALEBİ NEDENİYLE ÜRETİMDE BİR SORUN YOK. ALT ŞİRKETLER VE GM LER BU ŞİRKETİ ÇOK ÇOK BESLER. ÜZÜNTÜNÜZ NİYE ANLAMIŞ DEGİLİhttps://www.facebook.com/DikiliTdios...351222057352/M.
    Son düzenleme : NİL35; 11-09-2023 saat: 18:08.

3. Ben yazıya başladıgımda bist şoka hazırlanıyordu. Bir bahane olmadan borsada mallanılmazki ?!

4. Bu şirkette beklentiler bitmez ki asma ne Çukuru var Romanya var çok değerli bir fabrikası var kentsel dönüşüm var
    Endüstriyel tarım var var oğlu var Suriye’de yapılacak binlerce konut var Irak’ta var Libya’da var Ukrayna’da var Türkiye’nin altyapısı var var varda var.
    Eee ne duruyorsun tahtacı helva yapsana

15 senedir sittiğim hissede aynı hikayeler

Bu totoş tahtacı bizim helvamızı yemeden rahat etmeyecek anlaşılan

5.  Alıntı Originally Posted by Melasis61 Yazıyı Oku
    Bu şirkette beklentiler bitmez ki asma ne Çukuru var Romanya var çok değerli bir fabrikası var kentsel dönüşüm var
    Endüstriyel tarım var var oğlu var Suriye’de yapılacak binlerce konut var Irak’ta var Libya’da var Ukrayna’da var Türkiye’nin altyapısı var var varda var.
    Eee ne duruyorsun tahtacı helva yapsana

15 senedir sittiğim hissede aynı hikayeler

Bu totoş tahtacı bizim helvamızı yemeden rahat etmeyecek anlaşılan
    hikaye çokta bu hikayeleri firmanın kendisinin yatırımcılara anlatması lazım ,

bu arada genel kurula katılmayı düşünen varmı ?

6.  Alıntı Originally Posted by şevkidede Yazıyı Oku
    hikaye çokta bu hikayeleri firmanın kendisinin yatırımcılara anlatması lazım ,

bu arada genel kurula katılmayı düşünen varmı ?
    hikaye önce kahramanını yaratması gerekir. 90 lı yıllarda başlayan bu girişim ,bu yapıt oligarşik burakratik yapının engellemesiyle biraz uzun sürdü ama 15 TEMUZ 2016 tarihinde son buldu. rahmetli KZ. ve ekibi şirketi 2022 yılında borçsuz bir biçimde kız koçuna emanet etti. şu an masanın üstünde EPLAS ı temsil eden GRUP ŞİRKETLERDEN OLUŞAN ÇOK KABARIK BİR DOSYA DURMAKTADIR. grup şirketleri ile birlikte belkide yüze yakın GM . TAPULARI. ben eplas yatırımcısı olarak , bünyedeki atıl olan varlıkları efektif hale getirmek için dügmeye bastıgını gözlemekteyim. benim sizlere tavsiyem şirketin 3 ayda bir KAP. a bildirdigi FALİYET RAPORU ,FİNANSAL DİP NOTLARI ayrıntısına kadar okuyunuz ve önceki bilgilerle ,ölçülerle KIYAS EDİNİZ. MERAK ETMEYİN EPLAS INDA BİR HİKAYESİ VAR .ZAMANI GELİNCE ,KIVAMA GELİNCE HEP BERABER OKURUZ. hoşça kalınız.

7. Ne çok seviyorsunuz *****za, bacınıza, kızınıza, karınıza küfür edilmesini be..

Sizin kadar küfür düşkünü bir topluluk görmedim daha önce.

Kendini kanunlar karşısında koruyamayan mahkemeye veremeyen bir güruhtan söz ediyoruz.

Sövüyorlar alanen her şeyinize mahkemeye versenize..! Onurunuz yok mu sizin?

1 liraya düşür kepaze deşen sen güçlüsün yaparsın. Köpeklerinde iyi havlıyor gruplarda.

Sen adam mısın?! Eplas ın mevcut durumuna güvenip giren insanların parasıyla adam olduğunu mu sanıyorsun?!

Dikkat edin genel kurulda deşmesinler sizi.
    Başımıza yeni bir bela açmayın.
    Yeteri kadar engel aştık son 20 yıldır.

8. Ben şahsen yatırımcı olarak şirket yöneticilerinden fazla birşey beklemiyorum , hisse geri alımı yapsınlar veya 2007 global olayı gibi buraya hayal anlatsınlarda demiyorum .

Çok basit olarak diyorumki hisseyi 13 sene gözaltı pazarında tuttular , birsürü küçük yatırımcıyı perişan ettiler , zamanını , sermayesini hiç ettiler .2021 de fabrika ve makineleri binbir kapris vakıfbank tan geri aldılar .Bu tahtada son 2.5 senede yaklaşık 15milyon lot hisse satarak belki yarım milyat tl topladılar , bunun %25 i vakıfbanka gitse %75 ini cebe indirdiler . Nafiz Bey benzeri hareketi holding tahtasında yaptı .O hisseere bu değeri veren , 1tl mi 50 tl mi eder buna buradaki yatırımcı karar vermiştir , beklenti olarakta son 2.5 senede satınaldığı topu topu kendi fabrikalarını geri almaları ve eski patronun şahsi borcunun temizlenip şirkete dert olmamasıydı . Acaba kendilerini buradaki yatırımcıya karşı hiçmi borçlu hissetmiyorlar ?

Sadece biraz şefaf olsunlar diyoruz , yeni yönetim olarak şirketin geleceğine ilişkin çıkıp bir vizyon ortaya koysunlar diyoruz , biz kopyala yapıştır yaptıkları 3 ayda bir bilanço satır aralarından ne diye niyet okuyalımki .

Basmane çukurunda ne bekliyorlar, belediye ile beraber seçimi beklediler olmadı , bu seferde kendileri belediyenin değişmesinemi oynuyorlar acaba , belediye bence değişmez ama şunu bilsinlerki belediye değişirse orası ellerinden kelepir fiyatına gider .

Bilançolarda görüyoruz bir sürü iştirak var ,hemen hepsi zarar yazıyor , bunları ilelebet tutulacakmı yoksa tasfiye veya satma yolunamı gidecekler ,

Rami deki taşınmazı küçük yada büyük ne yapacaklar , geçen sene genel kurulda Romanyadaki taşınmazı satacaklarını söylemiştiler , tutanaklarada geçmişti , ne oldu drakula ile anlaşamadılar galiba

Yatırım teşvik haberinin son satırına bakıyorum yerli yatırım 113,027,391 TL‘ + ithal yatırım 10,798,757,29 $ , toplam enaz 400milyon TL yatırım , az bir rakam değil , bu yatırım ne için , ülkenin nufusu artıyor daha fazla lağım borusu gerekir diyemi acaba.
    Yok savunma sanayine yönelikse çıkıpta biraz bilgi verselerya ,

Sayfa 446/542 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •