Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
2 gnün önce emlakçıya gitmiştim. Ertesi gün hemen kiracıyı buldu. Yeni evli bir özelde çalışan çift, astsubay kardeşide kefil vs. Sonra sizi arıycam dedim. Akşam düşündüm. 2 yıl önce evi aldığımda içinde olan kiracı 2 yıl oturdu. Tamirine boyasına verdiğim para 2 yıldır aldığım kiradan çok fazla.Bu arada çıkan kiracıda askeri personel. Adam bütün mutfak dolabı kollarını kırmış ve dolapları kolsuz kullanmış. 28 tane mutfak dalabı kulpu 1400 lira tuttu sırf . Evi su basmış mutfaktaki parkeler şişmiş, tamir için dolapları komple söktak yapmak lazım. Mutfak ranzası masifti. Onunda ruhuna fatiha. Ankastreyi sökmüş atmış. Balkonun pimapen kapıları takılma yaptıkça tamir yerine keserle törpüleye törpüleye kapıyı bitirmiş. Daha neler neler. Girişteki evin orjinalinde olan portmanto dolabı götürmüş. Şimdi bazı arkadaşlar mahkeme falan diyecek. Kafanı ağrıttığınla kalırsın.
Ondan sonra bunları düşününce. İçimden dedimki. Sen sosyal yardım kurumumusun. Ondan sonra sabah emlakçıya gittim. Ben evi ilerde satabilirim o yüzden boş tutacağım dedim. Gerçekten kira akıl içi değil. Sadece duvardan ibaret ev olursa verilebilir belki.

Sent from my 2109119DG using Tapatalk
hocam çok maliyet olmayacaksa mutlaka mahkemeye vermenizi öneririm.

yakın zamanda kiracılardan istenecek en önemli dökümanlardan biri de dava geçmişi olacak.

dava geçmişinde bu konunun bulunması , gelecekte başka bir ev sahibinin bunu yaşmasını engelleyebilir.