Sayfa 405/1001 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: Viop LIV

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Ben bilerek Adblocksuz dan giriyorum sitenin tek geliri bu reklamlar tamam ama sağdan soldan üstten her yerden reklam vardı şimdi alttan da fırlamaya başladı yeter yahu. Spama da gelmiyor maalesef sıfırlama
    onun yerine adblok kullan...

ancak zaman zaman reklamları bilerek tıkla.

forum gelirinden olmasın.

ben öyle yapıyorum..

PETKM i kaldirip SASA yi 50 lira altina itecem

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    petkm eregl ekgyo ttkom enka tkfen .. benim gördüğüm grafiksel ortak özellikleri mayıs dibinden bu yana endeks yükselişinden tam nasibini almamış/alamamış... önceki tepelerine yeni ulaşabilmiş/ulaşmaya yakın olmaları ..(aralarından enka tkfen breakoutunu dün yaptı bu 6 lıden aıyrıldılar gibi) .. bunun gibi daha birçok hisse var .. ne anlama gelir bilemedim ..

ama dediğim gibi benim alıcı ayarlarım bozuldu kısa orta uzun her vade hisseye girmiyorum / giremiyorum bir süredir .. kısmet ..
    Minik minik sıkıntı yapmaz hocM ,dediğiniz gibi nerdeyse ilk altı ayda geçen senenin cirosunu yakalayanlar var,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şortları indirecekler
    kollayın
    Başganım bombayı sallıyorsun sonra faturası aya fosfos abim ile şahit abime kesiliyor. Akşama sende emlak gibin kahraman olursun. Kadın kolları fellik fellik fosfos abiyi arıyormuş dediler
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bende tam orada shortladim, bekliyor
    Yengeçci culpable e kaptırmayalım da paraları ..dün alamadı ..bugün de almasın

8932.50
    Hayat hoş gerisi boş

Ve Hulk 16 yi deldi gecti. Long bubba

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Yengeçci culpable e kaptırmayalım da paralrı ..dün alamadı ..bugün de almasın

8932.50
    Fleto yaptim valla

Halkbank ve PETKM uzadim

Cok istah acici duruyorlardi

8. Halka arzlarda oransal olaraki veriyorlar yoksa yatırımcılar başı olarak eşit miktarda mı veriyorlar

Sayfa 405/1001 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •