Alýntý Originally Posted by HORASANLI Yazýyý Oku
Sayýn uzunvade87@

Olgunluðunuza sýðýnarak yazmak istiyorum amacým sizi kýrmak asla deðil,lütfen dün eleþtirdiðiniz konularý bu gün siz yapmayýn ,insanlara sataþma vesilesi yaratacak söz ve yazýlardan kaçýnalým ,geçmiþte onlar yaptý diye ayný hatayý siz yapmayýn,bakýn burasý normaline dönmeye baþladý anlamsýz yazýþmalar azaldý ,yeniden eski ortamlara düþmeyelim ,þirketle ilgili haber ve görüþ belirten arkadaþlara selam olsun . geçmiþte lütfen sataþmayýn dediðimiz halde ýsrarla sataþýp yetmedi dalga geçmeye kalkýþtýlar ,þimdi bizler ayný þeyi yapmaya kalkýþýrsak ayný seviyeye düþmüþ oluruz ,ondan sonra buranýn ayarý kalmýyor ve hiçte hoþta olmuyor ,saygý ve sevgilerimle.
eðer sizi incittiysem özür dilerim ,siz istediðiniz gibi yazmaya devam edin.
Est abi hakaret ediyorlar.
Zenginlik falan anlatmadým kimseye de caka stmadým genel ekonomik durumu anlatýrken ayrýntýya girmiþimdir fikir almýsýmdýr vs.
Ýlla hektas ý elimde tutmam mý þazým bu þirketi alacaktým gene ülkesine sevdalý bir adamým ben topluma insana insanlýga deger katmak vazifemiz bu ülke kolay kurulmadý.
Her seyi alay ediyorlar.
Maaslarýmla birikim yaptým hiç ellemedim cok da kazandým.Ama artým vardý þirket ortaklýklarým var bu maaslarý biriktire biriktire alýn teri ile birikim yaptým.
Ýlerde güzel düþüncelerim var aile servetlerinden gelenleri vakýf fln aktarýp millete eser býrakmak zor ama bu hisseleri daha da cogaltýrsam ilerde vakýf kurcam…Hayalim bu.
100 yýl 200 yýl devam etcek o vakýf bilim vakfý…böyle hayallerden ekonomik gidiþattan fln konusurken yazdýk çizdik onu söyleyip duruyorlar.

Ýnþ hektas gene iyi yerlere gelsin kasasý dolsun tassýn memleket kazansýn.
Ama iyi tönetilmiyor ondan korkuyoruz.
Mektupla iþ düzelmez diyorlar düzelmez de üzerimize düþeni yapmýs oluruz bende hissesi olmamasýna ragmen yazdým ben ayrýntýlý mektup…
Býktým abi toksik insanlardan fesatlardan…
Yoksa kimseye saygýsýzlýk edecek biri deðilim…
Ama iki kiþiye karsý kuruldum.Onlarý sevmiyorum…
Moral bozduysam özür dilerim…
Syg