Sayfa 439/1001 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: Viop LIV

kendi grafiğimize bakalım

180 lik 200 gho... 874500 ü sabah zorlamazlar ise

878500--879000 aralığını gösterirler (spot30 karşılığı..850000 ) ötesi berisi 879-880 arasında heryerden varsa lönkten kurtulmak en iyi hamledir

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Dostlar deneyebilecek var mı şifre sıfırlama maili gelmiyor

Bende tam bilmiyorum ama üye kontrol paneline girin e mail adresini kontrol edin.
    sn.Ariston dan destek isteyin veya site yöneticisinden yardım alın.

3. Bu gece ders erken bitti.
    bu memeti çok seneler önceki o DİK çizgi bitirdi.
    adios 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

gelelim 905-910 arasındaki ikili tepe hedefine

ona zaman var daha.. hemde orası için 865 ten, zorlaması falan 862-865 aralığından kalkış lazım

3 gündür düşürenler söke söke karlarının belirli bir oranını realize etmeleri lazım

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

Bende tam bilmiyorum ama ,üye kontrol paneline girin e mail adresini kontrol edin.
    sn.Ariston dan destek isteyin veya site yöneticisinden yardım alın.
    Ben de bilmiyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    tabii şimdi
    gideceğim tek yer havaalanı
    bana lazım yeni yaşam alanı

eee bu problemi hande yener seneler önce 2013 yılısında söylemişti... ondan önce de 2012 yılısında şakire hanım ile pırtbull hazretleri malezya uçağı ile ilgili gerekli bilgileri get started' da 2 pasaport 3 şehir 2 ülke 1 gün şeklinde şakımışlardı... anlayana
    illuminati çalışıyor...
    illuminati işi gönül işi

sen misin bu hallerde olmama sebep ? 2002 fatih kelkoç 2002 ellerim bompok - konuyla alakası yok
    dünya rastlantısallık üzre deveran eyler... tabii bu rastlantısalllık bizden bilinmezlük içünde bir gayenin nizamı içünde farz olur... bunu biz bilemeyiz. bu bilgi bize kapalıdır, açık olsa zaten bu form yapısındaki insan o bilgiyi yüklenemez. bu bilgi bu yaşamda bize kapalı bilgidir...
    her şey bir kuvvet üzre çakışır, onun içün şans diye bir şey namümkündür. bu sebepten içerü teknik analizle fazla haşır neşir olmak çoğuncana iptidai nafile çabadır. aslolan nasıl risk alınacağının üzerinde bir öğrenci gibi hep çalışıp kendini geliştirip sağlam bir mangır yönetimi ile pozisyon almaktır...

şeyk your body şeykkk move your body şeykk şeykkk ... bodruma da gittik beraber istanbulda da yaşadık ... sorun şehirlerde değildi biz tam yalandık... şeykkk your falan filan şantirifinton... du bakalım masada peşpeşe hennessy açtırıyoruz hesap gelecek kol gibi... şeyykkk evriğğ badii denszzz
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    hayatınız kayar rezil olursunuz perişan olursunuz gülücüklere şekillere salak gibi inanmayın hayatınız biter. nasıl bir batağa girdiğini anlamazsın. vob yapmayın.

hadi filme devam etmek isteyen etsin grafik çizsin
    Dayucuğum stoploss yabmamış, yanlış poz. da ısrarcı olup devamlı pacal yabmış, ondan mütevellit 6 sıfır silindi
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yapıkredinin robotu son iki gündür petkimi perte çıkardı, bugün sakin
    Ucuz kurtulduğuna dua et
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 439/1001 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz