Sayfa 674/896 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon
Arama sonucu : 7167 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. Tam bir kepazelik
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

2. oooooooooooogggggggghhhhhhhhhhhh yi beni erdemoglu

3. Biz bunu duvara yazdık, suya yazdık, havaya yazdık, anlamadılar. Ne ilginç sasa kasımda eski fiyatlar 130 lirayken 24 liradan Enka ile değiştirilir dedik ve Enka bugün hem yeşil hemde 38 görmüş. Yani günlük aylık hatta yıllık yazdığımız her şey bir bir olmuş.

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Şirketin bir suçu yok, ky diğer ky yı tuzaklamak için elinden geleni yapıyor. Şirketler değil devletler dahi 3-5-10 yıllık plan yaparken, adamlar 18 yıl sonrayı satıyor. Küçük yatırımcı arkadaşlar bu duruma dikkat edin. Temel muhasebe ilkelerini okuyarak düşünerek karar verin. Size hayal satmalarına izin vermeyin.
    Sayfa 245, tarih 26.11.2022

5.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Biz bunu duvara yazdık, suya yazdık, havaya yazdık, anlamadılar. Ne ilginç sasa kasımda eski fiyatlar 130 lirayken 24 liradan Enka ile değiştirilir dedik ve Enka bugün hem yeşil hemde 38 görmüş. Yani günlük aylık hatta yıllık yazdığımız her şey bir bir olmuş.
    8 milyar TL teşvik kap ı geldi bugün
    Yani kafadan 8 milyar TL hibe bağış

Buna ne diyeceksin?

6. Bilançoya direkt olarak 8 milyar TL kâr yazmaz mı bir senede?

7.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    8 milyar TL teşvik kap ı geldi bugün
    Yani kafadan 8 milyar TL hibe bağış

Buna ne diyeceksin?
    Canmert abi, emeklisin yaşın büyük o yüzden abi dedim. Kasım 2022 de benim yazdıklarım bugüne kadar kalem kalem çıktı. O gün gözünü kapatıp ne alsaydın iki katı kardaydın. Burada benim Sasa zerre düşmanlığım olamaz. Sadece bu 10 yılda yaşanacak durumu düşündürmek istedim. Sasa bu hali Malasef 2-3 yıl daha bitmez. Mesela Migros’un 1000, Thy nın 700, erğelinin 200 lira olduğunu Sasa 49 lirada devam ederken izleyeceğiz.

Tek bir olay bu teoriyi çürütür, nedir bu. Sasa erdemoğlu daha önce yaptığı gibi hisseyi 200 liraya götürüp oradan bedelli bedelsiz yada senet satacaksa bu hisse gider. Bunu yapabilir mi şu ortamda çok zor, büyük para lazım. Hisseyi kaldıracak parası yok.

8.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Bilançoya direkt olarak 8 milyar TL kâr yazmaz mı bir senede?
    Bu habere bakmadan önce bir önceki bilançoda kara eklenen çok ileri yıllar sonraki teşvik gelirini peşinen bilançoya pozitif tarafa eklediğini hatırlamak yeterli olur. Sasa ya esas faaliyet karı lazım. Fiktif değil.

Sayfa 674/896 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •