Ama paranın hepsiyle değil yüzde 30-40 arasında idi bu iki hisse
Halka arzlardan alfas astor ve gesan alsaydım şimdi çok param olurdu.Riske giremedim
Ama paranın hepsiyle değil yüzde 30-40 arasında idi bu iki hisse
Halka arzlardan alfas astor ve gesan alsaydım şimdi çok param olurdu.Riske giremedim
Son 33 yılın en kurak ağustos ayı yaşandı |
Türkiyenin büyük bölümü için acil durum ilanı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 2023 Yılı Ağustos Ayı Alansal Yağış Raporunu yayınladı. Rapora göre, Türkiye genelinde yağışlar uzun yıllar normali (1991-2021) ortalamasına göre yüzde 57, geçen yıl ağustos ayı yağışlarına göre yüzde 60 azaldı. Ağustos ayı meteorolojik kuraklığı gösteren Türkiye haritasında ise Marmara ve Karadenizin neredeyse tamamı, diğer bölgelerin de büyük kısmı şiddetli kurak (acil durum)olarak yer verildi.
betona devam....
inşaattt yapıyohhh...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Turkey House Price Index
Nisan-Mayıs aylarında grafik tepe yapmış.
O günlerde uçacak kaçacak diyen kişiler belli. Hala tavsiye veriyorlar. Ama grafik ortada
Bir 6 ay sonra fiyatlar daha normalleşmiş olacak gibi duruyor.
Şuan 250bin deprem konutunun inşaatı devam ediyor, seçime kadar yarısı bitse ilk defa Batıdan Doğuya göç olacak.
Etkilerini göreceğiz. Mesela çok fazla kiralık daire boşa çıkacak.
Bu kaçak göçmenler azalmadan konut ihtiyacı azalmaz. Soylu döneminde Hudutlarımız kevgire dönmüş desek abartmış olmayız.
Yerlikaya bunun artıklarını ve pisliklerini temizliyor.
Edirne de, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkış yapmak isteyen 602 kaçak göçmen yakalandı, gözaltına alınan 44 organizatörden 19'u tutuklandı.
https://www.milliyet.com.tr/gundem/e...alandi-7005275
Verdiğin örnek olmamış. Yurtdışına çıkış yapan göçmeni yakalamayı başarı olarak kabul etmek eski kafanın devam ettiğini gösterir. Gireni engellemek lazım, çıkanı değil.
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O kadar çoklar ve şu sıra o kadar aktifler ki, ne zaman twittera girsem önüme bir tane düşüyor illa..
Bu arada borsa cidden 2 ayda %105 mi gitti?
Oha!
Evler 1 yılda %100 (enflasyon kadar) artınca "balon var, fiyat düşmek zorunda",
ama borsa 2 ayda 2'ye katlayınca "borsaya girmenin tam zamanı"![]()
Üstelik arkadaş becerikliymiş. Borsaya yeni giren heveslileri beceriyor heralde.![]()
Başka bir açıklaması olamaz.
2 ayda ne yaptın da %105 kazandın, kansere çare mi buldun?
Basbayağı enayi parası.
![]()
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Yer İmleri