Originally Posted by *Bozkurt İlaç ilaç dediniz bugün tavan yabmış, benim mahdum da garibim tahta iki gademe gidecek deye bakınıp duru Mahmud beklesin,daha karpuz.keserler tupte
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by işçi74 Mahmud beklesin,daha karpuz.keserler tupte Tüpe nazar değdirdik asdasss aya fosfosun karaoğlanlar baskı kuruyor
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Tüpe nazar değdirdik asdasss aya fosfosun karaoğlanlar baskı kuruyor Vosvosda sırada, dimedi sonra dimeyin
Originally Posted by işçi74 Vosvosda sırada, dimedi sonra dimeyin Yaw dur dürtme beni, bugün elime eccük nakit verdiler parayı sokacak yer arıyoruz zati
Originally Posted by *Bozkurt Tüpe nazar değdirdik asdasss aya fosfosun karaoğlanlar baskı kuruyor Siz kaç kademeye oynuyorsunuz allah aşkına. Nazar değdirdik falan. Dedim herhalde -5 -7 falan. Yoo 0.55 eksi de..
Originally Posted by gundwane Siz kaç kademeye oynuyorsunuz allah aşkına. Nazar değdirdik falan. Dedim herhalde -5 -7 falan. Yoo 0.55 eksi de.. Bosporus rahat durmuyor ki, sen bi taraftan Bosporus bi taraftan asılınca kırmızı güdük kaldı. Yoksa çok pis nazarım deyer
Forum Rules
Yer İmleri