Benim asıl merak ettigim biz bu 1.29 milyar tl lik karın gelir vergisini odeyecekmiyiz? Eger odeyecekse hic bir anlami kalmayacak yapılan bu geri alimin
Benim asıl merak ettigim biz bu 1.29 milyar tl lik karın gelir vergisini odeyecekmiyiz? Eger odeyecekse hic bir anlami kalmayacak yapılan bu geri alimin
Fiyatların yerinde sayma nedeni belli oldu, toplayıp toplayıp iştirakleri devredecekler. Kimbilir hedefleri nedir? Birkaç yüz milyona kadar çıkmak isteyebilirler. Bu yolla hem nakitler holdingte toplanıyor hem de karşılıklı iştirak ilişkileri kuvvetlendirilip halka açık lot miktarları dusurulebiliyor. Uzun vadeyi düşünenler için sorun yok, kısa vadeciler ve borsadan çıkmayı planlayanlar durumlarına baksınlar.
Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.
Şahislarda her hangi bir gelir vergisi yok ancak şirketler hisse alis satislarinda belirli şartlar altinda vergisini oderler. Bu geri alinan paylar icin durum nedir onu merak ediyorum
Yükselişe eşlik etmiyor olabilir. Bir koyup üç almaya izin vermeyecekler, burası da bellidir. Yatırım gibi bakıldığında bambaşka bir görünüm çıkıyor. Eğer TR piyasasında yabancılar olacaksa (orası belli değil) nerelerde pozisyon alacaklarını tahmin etmek de zor değil!
https://www.dunya.com/ekonomi/turkiy...-haberi-705404
Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.
Yer İmleri