Sayfa 70/372 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 2976 madde; 553 - 560 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by Okan59 Yazıyı Oku
    45.12de 14bin lot var şuan satista
    üçüncü tavandan sonra tavanlara herhalde 300-500 bin lotlar yığılacak...ben bu ky ları tanıyorum..hisselerin cefa ve sabır dönemlerinde oralı olmazlar ama ne zaman ki tavan tavan gitti o zaman hissenin kıymetini bilirler...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. bı ara param gelecekti kısmet olmicak ekleme yapmak

3. bir ara aramıza kutup ayısı bahtı olan karlı adam dostumuz katılmıştı...onun alışlarından sonra hissemiz biraz gerilemişti..ben de ona sabır et demiştim..acaba o ne yaptı ?? bu aralar forumda görünmüyor...doğrusu çok merak ettim...hala tutuyor mu ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. bu philip mali tutarmi yoksa karşılıklı bofayla topmu sektiriyolar belli olcak yakinda

5.  Alıntı Originally Posted by xweser Yazıyı Oku
    Abartmayın bence. 38,84 e düşüren tahta yapıcı her şeyi yapar.
    tahtacı abartıyor biz napalim

6. bilanço taramamda çıkan hisseyi sizlerin değerli yorumlarını görünce 4 aylık oğluma oluşturduğum portföye dahil ettim hakkında hayırlısı olsun

aşağıda yabancı alımlarına ilişkin tabloyu paylaşıyorum

takasatp.jpg

7. keko tavanda 600 lot var kesin bozmaz bu sefer

8. miatk hisse senedim vardı .340 dan sattım .o zaman aşağı yukarı sert hareketler yaptı.milleti döktü 600.00 .civarlarına gitti . sabreden .bekleyen kazanacaktır .inşALLAH ..

Sayfa 70/372 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •