Yazdık ya arsası dahil 1 milyar dolar eder diye. 4-5 milyar dolar rakamı nedir öyle!? TL karşılığı 110-145 milyar tl yapar ki mümkün değil!
Şirket piyasa değeri 5 milyar tl. Öyle bir ihtimal olsaydı şuan en az 40-50 milyar tl de olması gerekirdi
Konuyla ilgili eski bir haber paylaşalım. Siz karar verin liman değerini
https://www.bloomberght.com/petkimin...ar-1796695-amp
Aliağa denize sifir sanayi arsası donumu 250.000$...hesabı buna göre yapalım..bu benim tahminim degil bolgedeki liman sahibi bir sirketin bu islere bakan calisaninin soyledigi bilgi..ayrica o kisi Nemrut korfezindeki en degerlilerden birisi diyor...konteynir kuru yuk ve sivi yuk limani...depolama vs....SM-G780G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim biçtiğim değer arsa artı limanı 30 milyar tl. Bu işlerin içinde olan bir kişi olarak söylüyorum. Bana bu rakamın üstü köpük geliyor
30 milyar lira bile mevcut piyasa değerinin 6 katı yapıyor. Yani 6 kat potansiyel demektir bu. Şirket elinde tuttuğu varlığına göre beleşten az pahalı
Umarım dediğiniz gibi 2 milyar dolar yapıyordur sadece arsası! Torunlara bırakırız paylarımızı.![]()
Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam
Yer İmleri