Benim yorumlarımı daha dikkatli okumanı rica ediyorum. Ne demek istediğimi sen kolayca anlayabilirsin
Şirketin ucuz olması tavşan gibi koşmasını gerektirmiyor. Tavşan gibi koşarsa her gün ota boka kap atan ve bu şekilde manipülasyonuna devam eden şirketlerden ne farkı kalır. Benim serzenişim bu bağlam üzerine. Bu şirket dün de vardı, bugün çıkmadı ortaya. Neden bu zamanda bu kadar çok pazarlanmaya başladı? Bu durumda fiyatı artacak muhtemelen, halka arzdan beri elimde tuttuğum için de en çok bana yarayacak bu durum. Neden kendi bacağıma sıkayım, senin belirttiğin gibi bir ima peşinde koşayım
Tekrar edeyim, netleşsin. Bu şirket değerli bir şirket, bana göre de ucuz, geleceği de oldukça parlak diye düşünüyorum. Bu fikrim bugün veya bir kaç ay önce oluşmadı. Halka arzından önce de takip ettiğim ve halka arzında da aldığım, sonrasında da payımı kademeli bir şekilde arttırdığım bir şirket. Halka arzdan önce nereden biliyordun sorusunu soracaklar için, tab gıda ve dominos henüz halka arz olmadı ama bunları da takip ediyorum. Bilançolarından yapmakta oldukları yatırımlara kadar, bulduğum her bilgiyi defterime yazıyorum. Kocaer de böyleydi zamanında.
Ben diyorum ki; geleceği çok parlak olabilecek bir şirketi manipülatörlerin kucağına atıp da heder etmeyin. Bu sözüm yönetimedir. Bu sözü söylememin sebebi de; dün var olan bu şirketin bir anda onlarca şahıs ve kurum tarafından ağız birliği edilmişçesine pazarlanmaya başlamasıdır. Bu beni rahatsız ediyor. Bu cümlemden "vay lavuğa bak, yeterince malı kalmamış, neler diyor hele" cümlesini kuracak arkadaşlar da çıkacaktır, buna adım gibi eminim

Merak etmeyin sizi üzmem satarken, zamana yayarım satışlarımı, alan da kazanır. Rahat olun.
Biraz da esprili yazdıklarımın manasını açıklamaya çalıştım. Umarım beni anlayabilmişsindir. Beni yanlış anladığın için sitemine bir cevap vermiyorum

Yer İmleri