Sayfa 1506/2197 İlkİlk ... 5061006140614561496150415051506150715081516155616062006 ... SonSon
Arama sonucu : 17572 madde; 12,041 - 12,048 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. lt col temmuz
    @temmuz1919
    ·
    1 sa
    Azerbaycan'ın

Ermenistan'na önerdiği barış şartları arasında 30 yıllık işgalin bedeli olarak 100 milyar dolarlık bir tazminat olduğu bildirildi.

Para ödenemez ise Zengezur'un tamamı ve Goyce gölünün bulunduğu arazi teslimi isteniyor.
    @erefefik

2. Dora Özsoy
    @DoraOzsoy
    30 yaşıma 2 gün kala, hayatımızı sırtımıza alıp Amerika’ya yerleşmeye geldik.

“Yapabilir miyiz, sever miyiz, özler miyiz” sorularını düşünmekle asla yanıt bulunmuyor. Denemekten başka yol olmadığına uyanıp toplandık.

Stratera Games’in en çok gelir elde ettiği ülke burası, hem buradaki varlığımızı güçlendirmeye çalışıp hem de yeni maceralara atılmayı planlıyorum.

Yapabilecek miyim bilmiyorum ama Türkiye’de başardım, bi daha başarırım gibi bi inancım var.

Aradığımı bulacak mıyım onu da bilmiyorum ama denemekten başka çare de yok.

Neden Avrupa yerine Amerika’yı seçtim, ne planlıyorum vs yakında bi videoda anlatırım.

Hiç haber etmeden gittik kusura bakmayın; o kadar ani oldu ki her şey, tamamımızı hazırlanmaya verdik. Nasılsa ziyaret etmeye döneriz, hatta belki sevmeyiz, toplanır geri geliriz.

Neyse bize bol şans dileyin lütfen, haberleşelim ✨
    İyi şanslar da çok yanlış karar...
    @erefefik

3. Erol KUTLU ⚓️
    @KptKUTERO
    ·
    8d
    TCMB, Türk lirası dönüşümlü Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarında asgari faiz zorunluluğunu kaldırdı.
    @erefefik

4.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    lt col temmuz
    @temmuz1919
    ·
    1 sa
    Azerbaycan'ın

Ermenistan'na önerdiği barış şartları arasında 30 yıllık işgalin bedeli olarak 100 milyar dolarlık bir tazminat olduğu bildirildi.

Para ödenemez ise Zengezur'un tamamı ve Goyce gölünün bulunduğu arazi teslimi isteniyor.
    Az bile istemişler,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. Abdullah Çiftçi
    @abdullahciftcib
    Elon Musk: “Hiç mutlu değilim, canım çok sıkılıyor.”

Anlamı?
    "Para ve şöhret mutluluk getirmez" demek istiyor olabilir.
    Bu söz "parayı ve şöhreti bulamamış halk yığınları" için bir şey ifade etmez.
    Yakında parasını kaybedecekler için bir şeyler ifade edebilir.
    @erefefik

6. https://twitter.com/dayiekonomi/stat...18089761669131

DAYI
    @dayiekonomi
    Aylık gelirim 6 bin lira diyor hacca gidiyorum umreye gidiyorum denize gidiyorum evim kira ve her ay bi çeyrek alıyorum diyor...

Sözde müslüman hükümetini bir cümlede bir ton yalan söyleyerek savunup sevaba girdiğini sanıyor...
    Linkte video var. Bu insanlara çok kızanlar var ama büyük milletler liderlerinin peşinden sonuna kadar giderler. Muhalif olup da bu insanlara kızanlar çok haksizlar.
    Girdiği bütün seçimleri kazanmış liderini, ekonomik sebeplerle satmıyor, sahip çıkıyor. Bu insanlara niye kızıyorsunuz?
    Girdiği 14 seçimi arka arkaya kaybetmiş, yüzsüzü destekleyenlere kızınız.
    Bu ülkenin en büyük sorunu muhalefetin olmamasidir.
    Muhalefetin olmamasinin sebebi ise, 14 seçim kaybetmiş yüzsüzü destekleyenlerdir.
    Hadi urdan...
    @erefefik

7. Hasan Özbekhan...
    Upenn Profesörüydü. 2007'de Philedelpia'da vefat etti.
    Türkiye'de ismi bilinmez. Fakat "Global Sermaye'nin" isim babasıdır.

Montecarlo Komisyonu'nun 3 üyesinden biriydi. Üyelerden bir diğeri Kıssenger'dı.
    Roma Klübüne projeler üreten kişidir.
    Aslında karşı tarafın derin stratejistlerinden biridir.
    "Korku ve Yalan Imparatorluğunu" yaratan adamlardan biridir.
    Karşi tarafta da olsa, bu mesaji paylaşmamin sebebi, Türklerin bu dünyada söyleyecek bir sözünün olduğunu göstermektir.
    Kuşatıldık, içimize 10 milyon mülteci sokuldu, içimizde bölücüler var.
    Moralinizi bozmayınız.
    Bu dağı eritip, buradan çıkacaz.
    @erefefik

8. Sosyal medyada Suleyman Soylu gundem olmus, sebebi bu;

Devlet Bahçeli:

MHP, Süleyman Soylu’nun sonuna kadar arkasındadır.
    Ankara Belediye Başkanlığına aday olur mu?
    @erefefik

Sayfa 1506/2197 İlkİlk ... 5061006140614561496150415051506150715081516155616062006 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •