Sn. Keko, epeydir çok yararlı paylaşımlarınız oldu, yormayın kendinizi, biraz da hisse konuşsun artık.
İyi haftalar.
Sn. Keko, epeydir çok yararlı paylaşımlarınız oldu, yormayın kendinizi, biraz da hisse konuşsun artık.
İyi haftalar.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
dostum müzikal dostumu çok seviyorum...bilgi ve tecrübesine de saygım var...benim tavsiyelerim sadece dost tavsiyesidir...sağlık paradan daha değerli bence...ben dostumun sağlığını düşünüyorum...ama bence keko bu foruma gelmiş ise müzikal dostumun o an kendine yeni bir hisse araştırması gerekiyordu...aradan tam iki ay geçti..iki aylık süre bence bir araştırma için yeterdir artar bile...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Araştırma için 2 ay çok fazla bir zaman, Sn. Müzikal de donanımlı bir arkadaş, biraz iyanlış anlaşılma var sanırım, bu arada hisse arıyorsa Aksa'ya veya Cemts'e gelsin, borsayı bıraktırır adama valla,ömrümüzü yedi, bu arada sn. Kar Adam'dan ses yok, yine erkenden emekli olmuş galiba.
![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
müzikal dostum çok donanımlı bir arkadaştır...bence biriktirdiği notlardan şimdiden gideceği hisseyi ayarlamıştır...aksa ve cemtaşa ne der bilemem...kar adama ise bir türlü kazandıramadık..birazcık zararı gördü mü kaçıyor..birazcık da karı gördü mü yine kaçıyor...bu gidişle ona adam gibi bir kazanç sağlayamayacağız galiba...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Sevgili bawer,
Aksa da kader birliğimiz var zaten. Fena oyalandık, oldukça can sıktı sıkmadı değil. İnşallah o da toparlar, ama toparladığında ben topuklarım aksadan. Şimdiden söyleyeyim, sonra neden demedin olmasın
Ben sevgili kekonun yazdıklarını şaka olarak algılıyorum, o sebeple bir problem yok benim açımdan. Sevdiğim saydığım bir arkadaşım. Bir kaç kişi dışında zaten yazıştığım arkadaşlarımla bir problemim olmadı çok şükür, olmasın da. Bazen bazıları (bu başlıkta böyle bir olmadı çok şükür) haddini aşıp olay terbiyesizliğe evriliyor, işte orada bende film kopuyor. Birbirini tanımayan insanlar saygıda kusur etmemeli diye düşünüyorum. Şakalaşma, espriler, zaman zaman geyikler elbette olabilir ve olmalı. Ama o kadar.
Sevgiler, saygılar.
Yer İmleri