Sayfa 110/506 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon
Arama sonucu : 4046 madde; 873 - 880 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. müzikal dostum tavanda 2,5 milyon lot alıcı bekliyormuş...bence ver elindeki 1 milyon lotu kurtul...sen bu heyecanı kaldıramazsın bence...sağlığına yazık...çok daha sakin olan bist 30 hisseleri var...yol yakınken sağlığın da yerinde iken ver rahatla...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Sn. Keko, epeydir çok yararlı paylaşımlarınız oldu, yormayın kendinizi, biraz da hisse konuşsun artık.

İyi haftalar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Sn. Keko, epeydir çok yararlı paylaşımlarınız oldu, yormayın kendinizi, biraz da hisse konuşsun artık.

İyi haftalar.
    dostum müzikal dostumu çok seviyorum...bilgi ve tecrübesine de saygım var...benim tavsiyelerim sadece dost tavsiyesidir...sağlık paradan daha değerli bence...ben dostumun sağlığını düşünüyorum...ama bence keko bu foruma gelmiş ise müzikal dostumun o an kendine yeni bir hisse araştırması gerekiyordu...aradan tam iki ay geçti..iki aylık süre bence bir araştırma için yeterdir artar bile...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    çok iyi anladım dostum...ben artık yaşlandım ,heyecana gelemem...her yıl tatmin edici şekilde çıksın ve temetüsünü bana versin yeterdir diyorsun...huzur bulmak için ereğliden kaçtım buraya geldim ama kocaer de çok iyi olmaya başlayınca bana da huzur kalmadı diyorsun...

dostum bence şimdiden kendine huzur bulabileceğin bir hisse araştır...çünkü bu beklentiler ile bu kalite ile burada çok gürültü patırtı olacak sana şimdiden söyleyeyim... keko bir hisseye gelmişse artık ordan neşe naraları eksik olmaz...gürültü olur...senin gibi emekli ruhlu arkadaşları rahatsız ederler...

hayırlısı ile sen kendine yeni hisseler ara...orada aylarını yıllarını geçirirsin ama ne zaman ki hisse çok çok iyi olmaya başladı bir bakarsın ki keko o hisseyi de bulmuş...
    Ahe be keko, sen de mi brütüs demek geldi içimden, dedim

Neyse ben kimsenin hevesini kıran olmayayım, pırlanta şirket zıplamasına devam etsin inşallah. Herkes çok ve hep daha çok kazansın. Mutlu olurum.

Emeklilik konusu ise bana çok gelmez. Benden emekli olmaz. Ama olmak isteyenlere yardımcı olurum. Olduğum durumdan çok memnunum açıkçası, huzurum da yerinde. Maşallah de bari de nazar değmesin

Sen benim bulduklarımdan daha iyilerini bulasın inşallah. Çok şükür şimdiye kadar kimsenin malını mülkünü kıskanmadım, kıskançlık nedir bilmem. Benden daha iyiler her daim vardır ve olacaktır. Ben haddimi bilirim, ama ne olduğumu da iyi bilirim.

Sonsuza kadar tek tabanca, kimseye biat etmem, kimseden medet ummam. Hür yaşadım hür yaşarım, hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım. Mottom da budur.

Hadi eywallah.

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    müzikal dostum tavanda 2,5 milyon lot alıcı bekliyormuş...bence ver elindeki 1 milyon lotu kurtul...sen bu heyecanı kaldıramazsın bence...sağlığına yazık...çok daha sakin olan bist 30 hisseleri var...yol yakınken sağlığın da yerinde iken ver rahatla...
    Hahahaha. Komik adamsın wallahi. Nerdeee bende milyon lot Hahahaha...

Verdiğim zaman anlarsın merak etme

6.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Ahe be keko, sen de mi brütüs demek geldi içimden, dedim

Neyse ben kimsenin hevesini kıran olmayayım, pırlanta şirket zıplamasına devam etsin inşallah. Herkes çok ve hep daha çok kazansın. Mutlu olurum.

Emeklilik konusu ise bana çok gelmez. Benden emekli olmaz. Ama olmak isteyenlere yardımcı olurum. Olduğum durumdan çok memnunum açıkçası, huzurum da yerinde. Maşallah de bari de nazar değmesin

Sen benim bulduklarımdan daha iyilerini bulasın inşallah. Çok şükür şimdiye kadar kimsenin malını mülkünü kıskanmadım, kıskançlık nedir bilmem. Benden daha iyiler her daim vardır ve olacaktır. Ben haddimi bilirim, ama ne olduğumu da iyi bilirim.

Sonsuza kadar tek tabanca, kimseye biat etmem, kimseden medet ummam. Hür yaşadım hür yaşarım, hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım. Mottom da budur.

Hadi eywallah.
    sen gerçekten de beyefendi ve nazik birisin...seni kırmış isem özür diliyorum...biraz espiri ile birlikte şaka yapalım dedik...bilgi ve tecrübene ise diyecek bir şeyim yok..bu sektörü benden çok çok iyi tanıyorsun...senin yorumlarını ereğlide iken okumuştum...umarım birlikte kazanmaya devam ederiz....sana maşALLAH demek istiyorum..nazar değmesin...biliyorsun ben bu nazardan çok çektim...umarım bir gün kocaer dışında bir hissede de seninle kesişiriz...kocaer 2025 yılına kadar adından çok söz ettirecek...dev bir enerji şirketine gebe...tarım ve gıda potansiyeli de var...bakalım biz ne vakte kadar sabır edebileceğiz...

7.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Hahahaha. Komik adamsın wallahi. Nerdeee bende milyon lot Hahahaha...

Verdiğim zaman anlarsın merak etme
    öyle diyelim öyle olsun dostum...sen buna layıksın...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum müzikal dostumu çok seviyorum...bilgi ve tecrübesine de saygım var...benim tavsiyelerim sadece dost tavsiyesidir...sağlık paradan daha değerli bence...ben dostumun sağlığını düşünüyorum...ama bence keko bu foruma gelmiş ise müzikal dostumun o an kendine yeni bir hisse araştırması gerekiyordu...aradan tam iki ay geçti..iki aylık süre bence bir araştırma için yeterdir artar bile...
    Araştırma için 2 ay çok fazla bir zaman, Sn. Müzikal de donanımlı bir arkadaş, biraz iyanlış anlaşılma var sanırım, bu arada hisse arıyorsa Aksa'ya veya Cemts'e gelsin, borsayı bıraktırır adama valla, ömrümüzü yedi, bu arada sn. Kar Adam'dan ses yok, yine erkenden emekli olmuş galiba.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 110/506 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •