Şimdi ben bayadir izliyorum geçen günlerde benim kağıt tavan oldu satan bofa alanlar bofanin yancilari. Sonra iki tur daha böyle gitti. Sattığında aldığında hep kendisinin yancilari ile götürüyor tek lot satmadan tavan oluyor meali. Muhtemelen bunlara bir yere kadar izin vermişler bu 12 bin olur 20 bin olur bilmiyorum ama görüntü Boyle benimkiler de.
Bak abi ercb ye gün gün günlük alan satanlara bak. Kağıt 4 seansta baya gitti. Birinde Akbank satmış sattığı gözükmüyor üstüne almış bofanin hiç aldığı gözükmüyor ama almış ben takip ettiğim hisselerde gün gün özellikle tavan taban olduğu günlere bakıyorum. İş bankası ayrı çalışıyor genelde ama diğerleri kanki gibi çalışıyor
Büyük para sahipleri borsada satamayacağını biliyor indirimli toptan satıyor.
Esas iş gün iç dönüyor. Hacim de sabah ve akşam yoğunlaşıyor. Onun dışında millet ekranı kapatmasın diye arada aksiyon oluyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Ülkerin son beş günlük hareketinde günlük satışlarda Akbank 1,2 milyon satmış gerçek takasta 200 bin gözüküyor. Osmanlı'nın sattığı hiç gözükmüyor. Garip olan böyle günlerde satan emeklilik fonları. Kağıtları teker teker ameliyat ediyorum bakalım ne olcak
Vatandaşı borsaya sokmak istiyorlar.
Vatandaş yükselen yere gelir.
<<<<<<<<<<<<
Ne diyor Aristo? Gerçek acıdır; biber de acıdır. demek ki biber gerçektir! acı ama gerçek.
https://sacmaninbagladiklari.com/202...les-oa-serisi/
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri