Sayfa 98/373 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 2978 madde; 777 - 784 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ky yatırımcılarında paniğe neden oldular..ama su akar yolunu bulur..bu gün herşeye rağmen hiç trade yapmadım...satış baskısı bittiği ertesi vakitte olası çıkış tepkisinin de sert olmasını bekliyorum...atatp bir kere yola çıktı düşüncesindeyim..piyasa beklentilerini az çok tanıdı...asıl heyecanlı seansları kasım ayına yaklaşırken yaşayacağımızı düşünüyorum...green x lansmanı çok değerli...bir çok basın yayın kuruluşu bundan söz edecek..tahminlerime göre ileride tv lerin ekonomi bölümlerinde yer almaya başlayacak...nasıl ki bıst 100 endeksi yorumları yapılıyorsa ileride green x yorumları da yapılacak...çünkü türkiyenin bir numaralı gündem maddesi yenilenebilir enerji, karbon vergisi ve ihracat olacak..
    Saçma bir gün oldu.Beklentiler çok güzel. Devam

2. Herkese hayırlı kandiller dilerim.İnsallah bugünün telafisini en kısa sürede gerçekleştirir.Bende sn.keko gibi green x i görmeden hiçbir yere gitmeye niyetim yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Barbaros Hayreddin Yazıyı Oku
    Tradesoft gibi hızlı veri hizmeti sağlayan bir firmaya mail ulaşmaması tamamen bir düzmece. ATA HOLDİNGE hiç yakışmadı bu tezgah
    ATA HOLDİNG bu tür manipülatif işlemler yapmaya devam ederse güven kriterinden sınıfta kalarak büyük darbe alır. Böyle bir imajı olan kuruma her zaman için mesafeli davranılır. O yüzden şeffaf ve adil olmak zorunda.

4.  Alıntı Originally Posted by Rick Guerin Yazıyı Oku
    ATA HOLDİNG bu tür manipülatif işlemler yapmaya devam ederse güven kriterinden sınıfta kalarak büyük darbe alır. Böyle bir imajı olan kuruma her zaman için mesafeli davranılır. O yüzden şeffaf ve adil olmak zorunda.
    bunu ben de yakıştıramadım...zamanında açıklama yapmadıkları için hisse tam 1 saat kapalı kaldı buda moralleri bozdu...önceki gün ata yatırımdan yaklaşık 400-500 bin civarı bir lot satışı olmuştu bireysel...acaba müşterilerinin o satılan mallarını tekrardan yerine koymasını sağlama çabasına mı girdiler bilemiyorum..şirketimiz güzel ve potansiyelli ama bu tür şeyler gerçekten de insanı üzüyor...ne yazık ki tüm toplumumuz bu şekilde...hangi kuruma giderseniz gidin böyle...

geçen gün 8 yıl medrese okumuş ve yaşı 29 a varmış bir imam adayı gelip hastanede temizlik işçisi olarak çalışmak için iş başvurusu yaptı...onun söylediğine göre diyanette bile rüşvet adam kayırma varmış....yani din adamlarımıza bile bu tür şeyler olmaya başlamış ise konusu borsa ve para olan bir kurumdan ben her şey beklerim...

eğer işimiz insanlara kalsaydı biz ky lar hayatta bir kuruş kazanamazdık bu borsada...ama şükürler olsun ki bilgi ve tecrübemiz var...hisseleri ve piyasayı az çok tanıyoruz...ALLAH da kısmet edince iyi kazanıyoruz...

dediğim gibi hoş olmadı ama bu kadar kusur kadı kızında pardon diyanet başkanında bile olabiliyor dostlar... o yüzden de kişilerden çok hisseler ve hisselerin temel beklentilerine odaklanmak lazım...moral bozmak yok..yola devam...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. GreenX e odaklanalım.TR de ilk dünyada 3-5 firmadan birisi olacak.Bende sn.keko gibi düşünüyorum.Piyasa şirketin farkına vardı.Bundan sonrası sabır.SKDM yakında ülke gündemini çok meşgul edecek konulardan.Dün yapılan hata tekrarlanmadığı sürece yol kazası olarak düşünürüm.

6. https://www.atpgreenx.com/

Sayfa yapım aşamasında

7.  Alıntı Originally Posted by kagula27 Yazıyı Oku
    https://www.atpgreenx.com/

Sayfa yapım aşamasında
    green x i de en öne almışlar.... bence şu anda yaşanan çıkışlar sadece birer fragman... asıl sert fiyatlamaları ben kasım ayı ve sonrasında bekliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 98/373 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •