Sayfa 521/674 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 5392 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Bob olayını bilmesi zor. Kim ne bilir onu da Allah bilir. Belki benim bilgim ondan üstündür. Yanlış iş yaptı bedelini de ödeyecek.Nokta.

Hisse bazında incider yapmak kolay bunu herkes yapabilir ama endeks analiz etme işi herkesin harcı değil.

Bu sene alınan sipariş 4 mlr usd 98 mlr tl bugün pd 192 mlr

Ne yapalım yani SASA yatırımcısı kadar da mı umutlu olmayalım SAyın Lacan ne dersin?

Birileri bir akıl tutulması yaşıyor ama kim ne yaşıyor göreceğiz günü vakti zamanı gelince.....
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Hacim az hacim tahtacı. Korku vereceksen biraz daha malına kıyacaksın....
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by zdx&lunar soul Yazıyı Oku
    bob olayını bilmesi zor. Kim ne bilir onu da allah bilir. Belki benim bilgim ondan üstündür. Yanlış iş yaptı bedelini de ödeyecek.nokta..........
    E.....
    Keşke bizde de iş tutanlar, yanlış iş yapanlar bedelini ödese

4. Şimdi bu arkadaş 2 li tepeyimi fiyatlıyor

RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Sahipsiz hisse, robot napsın, kendince birkaç kanal yapmış gidip gelirken ne kazanırsa.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,428
    ASELSAN yabancı oranı 25 Eylül 2023 % 26,19. 22 Eylül 2023 % 26,02.
    Fark % 0,17. (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

7. Koca Aselsan'ı bir sağa bir sola savurup duran tahtacıya selam ederim, oumlu haberleri ne zaman fiyatlayacak acaba, bu endekste bu fiyatlarda olması hakaret.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8. fena yamulttular aselsanı.durduramıyolar çöküşü.tarihi çöküş devam edecek gibi.ekonomi güven demek.para gelmiyor belli oldu .kaçan kaçana .enteresan olan aselsanın da öncü çöküşcü olması .fena çarpıldı garibim .vah memleketim vah .aselsan böylese diğerleri nasıldır. dünya gısganıyo .onlarca milar dolar yatırımcı çektik . gaz bulduk hazır tüketim aşlamasında olan petrol bulduk dünyada ilk.altın bulduk gümüş bakır bulduk vazgeçmedik .dünyada ilk ve tek .gısganıyolaaaaaa .aselsan öncü çöküşcü .fena çarpıldı garibim .durduramıyola çöküşü.borsaya yeni 3 milyon yatırımcı gelmiş. komedi trajedimodi , tüm gelen kardeşlerimizin hepsini mallandırdık .iiki gelmişler varolsunlar .şimdi onlar beklesin bizler altın pik beklemeye devam

Sayfa 521/674 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •