Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
müzikal dostum bence bir yerde bal varsa o bala sinekler de arılar da böcekler de gelir...kocaer de bal var..bu yüzden de her yerden gelecekler...eğer maniplasyon varsa neden maniplasyoncular ereğliye ,ısdmr veya kardemire gitmiyorlar da buraya geliyorlar ?? çünkü oralarda stabil bir durum var..ekstra büyüme yok..ekstra beklenti yok..ekstra yatırımlar yok..bunların hepsi kocaerde...ben bu tür şeyleri normal görüyorum..balın ,paranın bol olacağı yere her türlü yatırımcı gelir..bundan sonra da gelmeye devam edeceklerdir..
Gelen gelsin, giden gitsin, ben bununla ilgilenmiyorum. Şirket güzel şirket, olmasa zaten en başından yatırım yapmazdım

Ben derdimi net anlattım diye düşünüyorum. Bu konuyu geçelim artık, anlayan anladığı kadarıyla artık kendi fikrini oluşturur.

Sektörde yatırımcısı olduğum, halka açık ve kabuğunu kıramamış muazzam hikayeleri olan başka şirketler de var. Onların da sırası gelecek. Benzer olayları o şirketlerde de göreceğiz. Sen de o şirketlere yatırım yapacaksın zamanı geldiğinde

Bu işler sırayla, sayıyla değil