Evet yorumları alalım
Orhangazide ki yer bizim miydi kiramiydi oyakinmiydi????
Satılan yer değeri uygunmu OYAK ordan da bize tokat vurdu mu???
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet yorumları alalım
Orhangazide ki yer bizim miydi kiramiydi oyakinmiydi????
Satılan yer değeri uygunmu OYAK ordan da bize tokat vurdu mu???
Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.
Yalnız Orhangazi tesisi süper bişey olmuş. 600 dönüm alan. ARGE den üretime ve otele kadar herşey yapılmış. Bizim paralar boşa gitmemiş anlaşılan. Sanırım kongrelere veya lansmanlara tesis hizmeti de vermeye başlamış. Google maps te güzel fotoğraflar ve güzel yorumlar var. Gidemeyenler onlara bari baksın. Ben ilk fırsatta gideceğim. Malımızı görelim bakalım. Bu arazi herhalde bizimdir. Bu kadar alanda kiralayarak bu kadar yatırım yapılacağını sanmıyorum. Yinede araştırmal lazım.
Bi minibüs ayarlayalım da Gezmeye gidelim Bursa tesislerine
Hektaş Orhangazi F.A.R.M Tesisini Oyak Elsa Elektronik mıydı Elsan Elektronik mıiydi Satınaldı Hektaş F.A.R.M kuruluşu başladığında Aylık mı yıllık mı tam anımsamıyorum 600000₺ Kira ödüyordu.
Sonrasında Oyak ve Hektaş arasında ne tür bir ticari ilişki gelişti orasını hatırlamıyorum
Yaşlılık atsan atılmıyor satsan satılmıyor..
Hafızam yanıltıyor olabilir.
Oyak toplamı 634000m2 mi 614000m2 miydi 150 Milyon ödeyip almıştı diye hatırlıyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son düzenleme : Bay_Ballı; 29-09-2023 saat: 22:39.
Burada yapılan paylaşım yazılan bilgi yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Oyak sirket batmasin diye kucuk bir destek atmis, bir sure idare eder. Yoksa bu faizlerle yeni borc almak zorunda kalacakti mevcut kisa vadeli borclarini cevirebilmek icin.
Kap akşamı
Yeni yapılanma hayırlı olur insallah
Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri