Sayfa 124/700 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 5598 madde; 985 - 992 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Mgus Yazıyı Oku
    Benim öğrenmek istediğim, satışa konulan arsa, bina ve müştemilatın kayıtlı değeri neydi de 1,2 milyar TL satışla elde ettiğimiz kar ne oldu? 3Ç2023 Bilançosuna kar olarak girecek mi? Bilenlere şimdiden teşekkür ederim.
    Saygılar.
    https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/#ara.../1696342849295

Seçili parsele tıklayınca toplam arazinin 74.600 m2 olduğu bilgisi yazıyor.

1.23 milyarı 74.600 m2 ye bölünce m2 fiyatı 16.472 lira çıkıyor.

16 bin 500 lira yani. O bölge OSB gibi sadece ticari yapılaşmaya mı açık yoksa hususi konutlar da yapılabilir mi bilemiyorum. Demek ki dönümü/dekarı 16.5 milyon lira.

2.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku

Seçili parsele tıklayınca toplam arazinin 74.600 m2 olduğu bilgisi yazıyor.

1.23 milyarı 74.600 m2 ye bölünce m2 fiyatı 16.472 lira çıkıyor.

16 bin 500 lira yani. O bölge OSB gibi sadece ticari yapılaşmaya mı açık yoksa hususi konutlar da yapılabilir mi bilemiyorum. Demek ki dönümü/dekarı 16.5 milyon lira.
    Orası bir sanayi bölgesi görünüyor. Resmi kayıtlarda da bu amaçla kullanıma izni vardır. Dolayısıyle ekspertizi buna uygun olarak yapılmıştır. Rezidans diksek iyi para ederdi
    Son düzenleme : mersey; 03-10-2023 saat: 18:11.

3.  Alıntı Originally Posted by mersey Yazıyı Oku
    Orası bir sanayi bölgesi görünüyor. Resmi kayıtlarda da bu amaçla kullanıma izni vardır. Dolayısıyle ekspertizi buna uygun olarak yapılmıştır. Rezidans diksek iyi para ederdi
    Abicim köyün/mahallenin adı zaten Balçık. İsmiyle müsemma bi yer olmalı, balçığı kurutup kargir binalar dikmişler, rezidans sakat iş o bölgeye imar olsa bile. Ayrıca tarım şirketinin beton dikip para kazanması da para için her yol mubahtır anlayışına uysa da bizi bozar.

Ağaoğlu değiliz biz. 10 bin peşin daire senin.

4.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    20 gün önce uykuda Brisa fabrikasını geziyordum, sabah kalktım hisse fiyatı 70 liraydı, almadım. Bugün düşümde Lassa marka lastikleri gördüm lastikçide, fiyata baktım 92 liraydı. 20 günde hisse başı 20-22 lira kardan oldum.

Bugünkü düş görmemden ötürü ise az biraz aldım 89 civarı. Bakalım nu sefer ne olacak. Halka açıklığı da azmış.

İlk rüyada tüyo sağlam yerdenmiş bilemedik, inşallah ikincide kıçım açıkta kalmamıştır.
     Alıntı Originally Posted by damdakikuş Yazıyı Oku
    Açık kalmış bir tarafınız...
    Bugün %9 yaptı yaklaşık

Belki bu gece de Hektaşı görürüm rüyamda

5. Hisse çıkışa bşlayana kadsr ferrari, şarap, gazoz, gemi, fıkra, şiir, başka hisselerin yorumları, emlak piyasası, gazel paylaşmaya devam edeceğiz artık napalım el mahkum.

6. Vay be ne hallere düştük inanılır gibi değil.Bundan 1 yıl önce kim inanırdı bu hallerde olacağımızı söyleseler. Alalım deyip alamadığımız bütün hisseler yürüdü.Bir yılda enflasyonla beraber paramız 3 te 1 e düştü.Daha neler neler.Say babam say. Hersey geldi başımıza ama halen çıkamıyoruz hisseden. Aklıma ikide bir aselsan geliyor. Son 6 yılda 3.5 kat çıkmış. Ya sonumuz öyle olursa. Belki de şimdiye kadar en iyisini gördük, kim bilir belki de en kötüsünü daha görmedik.

Tapatalk kullanarak iPhone 14 Pro Max aracılığıyla gönderildi

7. Kayıtlı sermaye tavanı 8,5 milyara çıkarılmıştı. Bu yıl pas geçildi gibi ama 2024 te yüksek ihtimal bir bedelli olabilir yine. Oran ne olabilir soru işareti. Son bedelliden gelen paranın büyük bölümü Özbek yatırımına ayrılmıştı. Borç ödemeye bir faydası olmadı. Son satıştan gelecek 1 milyar, yapılabilirse ferbis arzından gelebilecek tahmini bir o kadar para ve yapılırsa bir %100 bedelli ve buradan gelecek 2,8 milyarla 5 milyara yakın bir para toplanabilir. Bunlarda şirketin borçlarının büyük kısmını öder (tabi yeni bir yatırım kararı falan alınmazsa). Bana en mantıklı gelen yol bu. Borç baskısından kurtulup, yatırımları da yavaş yavaş işletmeye başlayabilirsek yine eski günlere dönebiliriz. Yoksa işimiz zor.

Arsa satışı oyak için mükemmel oldu. Hektaş taşınınca arsa tirilyonluk. Oyak işi biliyor. Bu durumda hektaş nereye taşıyocak

Sayfa 124/700 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •