Sayfa 472/1001 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,131
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Ahmet

@AhmetBeyefendi
    Folgen
    Boğaziçi Ü. Öğr. Üyesi Prof. Dr. Ünal Zenginobuz: “2023 sonunda benim öngörüm, enflasyon resmi rakamlarla yüzde 75- 80 ve ENAG rakamlarıyla da yüzde 130-140 bandına gelir. Geldiğimiz noktada Türkiye ekonomisi duvara tosladı ya da battı desek yanlış olmayacak.â€

Cumhuriyet

@cumhuriyetgzt
    ·
    6 Std.
    Prof. Dr. Ünal Zenginobuz uyardı: Büyük faturaya hazır olun
    http://cmhr.yt/i5iA

https://twitter.com/ahmetbeyefendi/s...376459229?s=12

Eeeeeee.!!!
    Aklın yolu birdir.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    ,ortada para mara yok,giren hiç yok,valla bizim giresun fındığı dışarıya satımı onların içeriye soktuğundan fazla döviz girdisi sağlıyor

sözde önlemlere rağmen Türkiye'nin dış ticareti zararları daha da büyüyor!!!

İhracat azaldı, ithalat attı: Dış ticaret açığı eylülde 4,9 milyar dolar

Eylül ayı dış ticaret rakamları açıklandı. Bakan Ömer Bolat, eylülde dış ticaret açığının 4,9 milyar dolar olduğunu, ihracatın da 22,7 milyar dolara yükseldiğini açıkladı.

https://www.gazeteduvar.com.tr/ihrac...-haber-1640773

şimdi bakan sadece ihracat rakamlarını açıklayıp

öğüne dursun ,

duvara tosladık be
    ......................

qnb mesaj atmış getir

hey vatandaş

getir artık şu yastık altındaki altınını

FATSİ diye bir şeyler var

super peşin ödemeli fazilerden faydalan

ne oldu patronunuz hani Türkiyeye 55 milyar dolar gönderecekti...

gözünüzü milletin kefen parasınına mı diktiniz ?

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    ,ortada para mara yok,giren hiç yok,valla bizim giresun fındığı dışarıya satımı onların içeriye soktuğundan fazla döviz girdisi sağlıyor
    iPhone 15 Pro Max 221 gr.!!!
    Bu iphone yi almak için .!!!!
    Ne kadar kg bazlı fındık üretip satmak gerekli.????

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    iPhone 15 Pro Max 221 gr.!!!
    Bu iphone yi almak için .!!!!
    Ne kadar kg bazlı fındık üretip satmak gerekli.????

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Bu konuyu fındık kıran Reha abi gelince danısırız

5. Oğlum bize iki orta kayfe! Bi de tavlayı getir gelirkene...

Yancıların hesabını ayrı yazıyorlar artıkın...herkeş kendisininkisini tutsun garik didiler...

Bist-100

Sankim ED çiziyor...8800 ler...kaldırıp kaldırıp döşüyorlar sırayla...sanki...

Keşke bakkaldan geçerken, çekirdek de alaydık..neyseh..YTD

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Aynen abi devrim hiç geri adım atmadı en büyük pazarlama aracı da platindi altından daha değerli maden baskılıyorlar falan fıstık
    hatta gaza gelip bende almıştım dolar bazlı ekside bir miktar duruyor hala aynen dediğin gibi bi forexci bi fizikici işte 3 senedir dolar bazlı metalinden kazanılamadı yanılmıyorsam platinden de bi halt olmadı.
    Yaw ülkecek altın gümüş platin alsaz, oynatamayız onları yerinden de...pazarlama demeyelim...Devrim adından pozitif ayrımcılık yapalım, saçlar da Highlander...

Hüstatlık krizleri nöbetleri diyelim...

Gelecek öngörülemez...müneccim tarağına yan basmak gerekir...

İhtimalat hesabı yapılabilir, yakinen takip edilip elimine edilebilir, zira, (zira mı zira da ne ki), benim yarim gelişinden bellidir, binanaleyh su testisinin otobanda mekkare yolunda değil de su yolunda kırılması, bir istatistik alameti ve gereğidir. Beğendim bu sözü, yaz olm ileride türev atasözü olaraktan kullanılabilir belkim.

7. Achiles abi senin hastanım. Eğlence var bilgi var gözleme var. Birde ayran olsa... Teşekkürler

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yaw ülkecek altın gümüş platin alsaz, oynatamayız onları yerinden de...pazarlama demeyelim...Devrim adından pozitif ayrımcılık yapalım, saçlar da Highlander...

Hüstatlık krizleri nöbetleri diyelim...

Gelecek öngörülemez...müneccim tarağına yan basmak gerekir...

İhtimalat hesabı yapılabilir, yakinen takip edilip elimine edilebilir, zira, (zira mı zira da ne ki), benim yarim gelişinden bellidir, binanaleyh su testisinin otobanda mekkare yolunda değil de su yolunda kırılması, bir istatistik alameti ve gereğidir. Beğendim bu sözü, yaz olm ileride türev atasözü olaraktan kullanılabilir belkim.
    Abim pazarlamak derken yanlış anlaşılmışım eregli pazarlama gibi olmuş, yani ondan besleniyordu surekli

dedim adam maykıl bari dedim big longcu ama tırt çıktı insanları bu şekilde yonlendirmemek lazım tahminlerle

bide gold/tl teknik analiz yapıyordu ya ciddiye alınmaması gerektiğini ozmn anladım geç oldu ama herkes eğitim satıp kazançlı çıkıyor

Sayfa 472/1001 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •