Merhaba ciddi emekleriniz var hepsinde insanların geniş projeksiyonla görmesini sağlıyorsunuz hiç bir zorunluğunuz yokken sizi bildim bileli hep böyle ayrıca X de de ciddi emekleriniz var bende orada şahsım adına etkileşim sağlamaya çalışıyorum emekleriniz için teşekkürler.Şu Birleşime de iki tokat atında kendine gelsin![]()
%10 tavan oldu
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Amazon 100milyon dolarla lojistik merkezi acmis Tuzlada
simdiye kadar Turkiyeye 5,2 milyar dolar yatirmis
Amazon, aynı zamanda 2025 yılına kadar tüm operasyonlarında yüzde 100 yenilenebilir enerji kullanma hedefini, küresel portföyünde bulunan 20 gigawatt'tan (GW) fazla yenilenebilir enerji üretim kapasitesiyle 2022 itibarı ile yüzde 90 oranında gerçekleştirdi ve halihazırda, Avrupa ve dünyadaki en büyük kurumsal yenilenebilir enerji alıcısı konumunda bulunuyor. 2019 yılında ise şirket, 2040’a kadar (Paris Anlaşması’nın hedeflerinden 10 yıl önce) karbon nötr olmayı taahhüt ettiği İklim Taahhüdü’nün (Climate Pledge) kurucu ortağı oldu. Amazon’un dünya genelindeki yenilenebilir enerji projeleri hakkında daha fazla bilgi için bu adresi, İklim Taahüdü hakkında daha fazla bilgi için ise burayı ziyaret edebilirsiniz. Amazon hakkında Tüm Amazon çalışanlarının, şirket kültürü olarak benimsediği ve günlük hayatlarında bile uyguladığı 16 tane liderlik ilkesi bulunmaktadır. Bunların temelindeki 4 tanesi ise şöyledir: müşteri odaklılık, yenilik tutkusu, operasyonel mükemmelliğe bağlılık ve uzun vadeli düşünme. Amazon; dünyanın en müşteri odaklı şirketi, en iyi işvereni ve en güvenli çalışma yeri olmak için çalışıyor. Daha fazla bilgi için amazon.com/about adresini ziyaret edebilir veya Instagram hesabını takip edebilirsiniz.
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Tahta toplanmış belli,fiyatlama yukarı çekiliyor ki doğrusunu yapıyor..greenX gündem olduğunda gelecekler..
Helal be sana yakışanı yaptın.
Yer İmleri