Sayfa 183/331 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283 ... SonSon
Arama sonucu : 2642 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    18-25 arası aldıysanız 3 ay oluyor maksimum. 3 ayda daha önce hangi senette bu getiriyi sağladınız? Benim çok mazim yok piyasalarda ancak kazandığım en büyük parayı işmenden kazandım bu sürede. Piyasadaki getiri oranlarını beğenmemek biraz haksızlık oluyor sanki.
    7 günahtan biri.. 10 muydu yoksa, kaç günah vardı !!!

2. Benim söylemek istediğim başka.O dönem kazandırdı ok.Eyvallah.Ama kağıttan çıkmasını bilecen.kotu kağıt demiyorum olsa halen bı miktar elimde olmazdı.Ama çıkıp başka hisselere bakmakta cazip olabilirdi.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Temel sağlam ve giderek güçleniyor. Burda serzeniş konusu düşüşlerde sağlam limanda duranlarin düşüşten daha az etkilenmesi beklenirken ağam hem yükselişte nazlı hem düşüşte önden önden. BIST in sicrayis emsali tek şirketi değil ancak sicrayisini temelde destekleyen nadir şirketlerden. Bekliyoruz biraz da diri dursun istiyoruz.

4.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Benim söylemek istediğim başka.O dönem kazandırdı ok.Eyvallah.Ama kağıttan çıkmasını bilecen.kotu kağıt demiyorum olsa halen bı miktar elimde olmazdı.Ama çıkıp başka hisselere bakmakta cazip olabilirdi.

Anaparayı çıkıp kârı parket abi. Ömür boyu bedava lot beslesin sistemi.

5.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    7 günahtan biri.. 10 muydu yoksa, kaç günah vardı !!!
    Bilemedim şimdi

6. Maşallah diyelim... Pozitif açtı aslan parçası

Geçen sene 31 Ekim de açıklamış bilançoyu..Herhalde benzer tarihte olur gene..
    Az kaldı..

7.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Benim söylemek istediğim başka.O dönem kazandırdı ok.Eyvallah.Ama kağıttan çıkmasını bilecen.kotu kağıt demiyorum olsa halen bı miktar elimde olmazdı.Ama çıkıp başka hisselere bakmakta cazip olabilirdi.

Bu sorunun önlemi oldukça basit. Beğendiğiniz şirketlerden bir portföy yapın kendinize, olsun bitsin. O gitti bu düştü diye her gün canınızı sıkmazsınız böylece.

8.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Anaparayı çıkıp kârı parket abi. Ömür boyu bedava lot beslesin sistemi.
    Anapara nasıl değerlendirilir, borsacı hisse satar aynı gün aynı hisse olmasa da başka hisse alır. Çünkü o da nakitte duramama bağımlısı olmuştur. Ben şahsen öyleyim 😀
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 183/331 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •