Hisseyi yukarı çıkarmamak için inanılmaz bir baskı kuruyorlar. Herkes herşeyin farkında. Bu fiyatlardan kimse elindeki malı boşaltmaz adnan efendi.
Hisseyi yukarı çıkarmamak için inanılmaz bir baskı kuruyorlar. Herkes herşeyin farkında. Bu fiyatlardan kimse elindeki malı boşaltmaz adnan efendi.
Sana genel olarak katılıyorum, aslında 1 paragraf daha yazmıştım ama sildim. O paragraf özellikle kronik bedelli konusunda senin yazdıklarına paraleldi.
Daha önce yazdım; bence bedellinin onaylanıp onaylanmaması çok önemli değil (farklı olarak onaylanma ihtimalini çok düşük görmüyorum).. Psikolojik etkisiyle dökeceklerini dökmüştür, şimdi onaylanırsa bedelliye katılmayacakların paylarının da bir kısmını bu fiyatlardan almış olacaklar..
3-5 sene önce karsan da bedelli açıklanınca tam dipten vermişliğim var, hayvan terlio da kronikti
Bu da dip olur mu bilmiyorum ama iştiraki imaş ın üçte bir fiyatına(pd) vermeye niyetim yok, tabii ki yanlış yapıyor olabilirim ama kısmet artık.. Benim bekleme veya para problemim yok, herkesin durumu ve hesabı kendine tabi. Ayrıca kaçan büyük balıkları saymazsak zararda da sayılmam; sadece, buna bulaşmasam portföy en kötü bugüne göre 2x olurdu
Hepimiz için hayırlısı, o minvalde yazamasam da dökülenin bol olmasını dilerim
Ben satmıcam sen satmıcan, nasıl gidecek bu tahta..
Geldik, gidiyoruz..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Meraklısına izahname düşmüş, bu arada izahnameler şirket tanıma adına genelde en faydalı dökümanlar oluyor..
https://ittifak.com.tr/App_Assets/Ge...e-20231005.pdf
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Bugün ki bültende spk sermaye artışına izin vermesin ne güzel gönderme olur !
Erken açıklamışlar![]()
Yer İmleri