Sayfa 18/500 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 137 - 144 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by amateurplayer1 Yazıyı Oku
    fatih hocam, yas yas in yaptigi ayip degil.adam realist bir sekilde olani yaziyor.asil diger arkadaslarin yaptigi tam olarak üçkağıtçılık.aynen boyle.hem sende yok sukadar sattim sukadar tuttum.bizene arkadas.ne yapiyorsan yap.ama yok yarin burada kalan adam zengin olacak diyen adami da savunma
    u
    👏👏👏👏👏👏 👏👏👏👏👏👏

2.  Alıntı Originally Posted by amateurplayer1 Yazıyı Oku
    Fatih hocam, Yas yas in yaptigi ayip degil.Adam realist bir sekilde olani yaziyor.Aynen boyle.Hem sende yok sukadar sattim sukadar tuttum.Bizene arkadas.Ne yapiyorsan yap.Ama yok Yarin burada kalan adam zengin olacak diyen adami da savunma
    Asil diger arkadaslarin yaptigi tam olarak Üçkağıtçılık.bu cümleye alındım bilesin ....itham etme alıntıla üç kağıtcısınde

3.  Alıntı Originally Posted by amateurplayer1 Yazıyı Oku
    Fatih hocam, Yas yas in yaptigi ayip degil.Adam realist bir sekilde olani yaziyor.Asil diger arkadaslarin yaptigi tam olarak Üçkağıtçılık.Aynen boyle.Hem sende yok sukadar sattim sukadar tuttum.Bizene arkadas.Ne yapiyorsan yap.Ama yok Yarin burada kalan adam zengin olacak diyen adami da savunma
    Tamam da arkadaşım ben de Metro Yatırım Menkul Değerler sattı dedim. Dünkü hacmi yaptırmalarının nedeni malı satmaktı.Ama satışı karşılayan kim bunu görebiliyor muyuz? Hayır. Bir de ben yorum yapıyorum ama elimdeki hisseyi sattığımı beyan ederek etik davranmaya çalışıyorum. Hisseyi sattım diye kötülemiyorum, veya elimde var diye iyimser yazmıyorum. Sattığımı veya aldığımı beyan etme nedenim sadece bu. Yanlış anlaşılıyorsa veya rahatsızlık veriyorsam adığımı sattığımı yazmam. Ayrıca fiyat ta vermiyorum dikkat ederseniz. Neyse ben uzatmayayım Küçük yatırımcının yanındayım ki ben de minnacık bir küçük yatırımcıyım. Amacım bilgi ,birikim ve tecrübelerimi paylaşmaktan başka bir şey değil. Çünkü borsada zamanında çok kaybettim. İnsanları tuzağa düşüren ********lere karşyım ve elimden geldiğince temel ve teknik birikimimle bir fikir vermeye çalışıyorum. Çünkü çoğu yatırımcı ne bir bilanço okumayı biliyor, ne de teknikten anlıyor. Ki ben bile teknikten bihaber yıllarca söğüşlendim bu kurtlar sofrasında.. Kimseyi hor görmüyorum. Çok iyimserlik veya çok kötümserlik iyi niyetli davranışlar değil bunu ben dahil herkes kabul ediyordur sanırım. Ben bu hissede kötümser değilim İyimserliği abartmıyorum. Yanlış anlaşıldıysam affola. yasyas190 arkadaşım ben üzerime alındım onun için cevap verdim. kusura bakma

4. 2.26 mı 2.28mı
    Hangisini kıracak?

Yatırım Tavsiyem Değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by mstfgngr48 Yazıyı Oku
    2.26 mı 2.28mı
    Hangisini kıracak?

bunun noktada sonra 60 ının kırılmasını bekliyorduk

6.  Alıntı Originally Posted by mstfgngr48 Yazıyı Oku
    2.26 mı 2.28mı
    Hangisini kıracak?

Mustafa bey bu hangi program

Sent from my TURKCELL T50 using hisse.net mobile app

7.  Alıntı Originally Posted by utkual2010 Yazıyı Oku
    İyisiniz değil mi?zararda olan var mı?Yarın herkes kar da olacak. inen insin,ama benim yolum daha çok .hedefime çok var yani . Ytd. Birileri çıkıp bana teknik meknik demesin.Sizin tekniğinizi yerler.ytd
    Bu Arkadas icin zamaninda cok uyardim MEPETTE de aynisini yapiyor Arada bir tutturuyor millet biliyo zannediyo Pazarlamacini tillahi isini iyi yapiyo
    Bir tutturursa 3 yaniliyo hele koptu gidecek gibi laflar ediyorsa o an satin Y.T.D

8. TEB YATIRIMIN DERINLIKLI MATRIX PROGRAMI

Sayfa 18/500 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •