Sayfa 130/372 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon
Arama sonucu : 2976 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. biz bekliyoruz .diğer ky yatırımcılarında ilgisi artacak ,alımlar yapacaklar .artık bundan sonrasını tahta yapıcıların kendileri düşünsün ...

2.  Alıntı Originally Posted by habzij Yazıyı Oku
    27 milyar TL olmaz mi piyasa degeri keko 275 milyar yerine?

Abisi miatk su an 21 milyardan islem goruyor. tabi onun satis-net karlari daha yuksek ama afaki bir fark yok aralarinda. ben yine de 27 milyar yerine simdilik 15 falan hedefliyorum, bakalim artik bir de vade onemli tabi, ne kadar bekleyecegiz asil soru bu )
    green x gündeme geldikçe piyasanın bu değeri yükselteceğini düşünüyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    bu haberle butun Enerjiler Tava veya tavana yakin
    ama ATATP gitmedi , tam tersi dusme egiliminde ilginc, aslinda bu haber ATATP yariyor

BAE ile 50,7 milyar dolarlık çerçeve program açıklandı, burada ülkemizin önceliklerini programı şekillendirdik, 27 milyar doları yenilenebilir enerjiye gidecek, yeşil dönüşüm, dışa bağımlılığı ve cari açığı azaltmak için en önemli konu.

1-2 hafta içinde Abu Dabi, Doha Riyad ve Riyad'ı ziyaret etmeyi planlıyorum.
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

4.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    bu haberle butun Enerjiler Tava veya tavana yakin
    ama ATATP gitmedi , tam tersi dusme egiliminde ilginc, aslinda bu haber ATATP yariyor

BAE ile 50,7 milyar dolarlık çerçeve program açıklandı, burada ülkemizin önceliklerini programı şekillendirdik, 27 milyar doları yenilenebilir enerjiye gidecek, yeşil dönüşüm, dışa bağımlılığı ve cari açığı azaltmak için en önemli konu.

1-2 hafta içinde Abu Dabi, Doha Riyad ve Riyad'ı ziyaret etmeyi planlıyorum.
    yenilenebilir enerji dünyamızın ve ülkemizin en önemli konusu olmaya devam edecek...atatp de yazılımları ile bu sektörün tam da kalbinde yer alacak...sektör her yıl katlamalı büyüyecek...tabi atatp olarak da biz de bir şekilde bundan nemalanacağız...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Anlasildi 59-60 larda cok fazla KY Trene bindi
    Spek biraz sallayacak , ugrastiracak, 2-3 hafta burada kaliriz derim ben
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

6. Bugün Atatp yatırımcı ilişkileriyle görüştüm.
    Sorularım ve yanıtlarını aşağıda paylaşıyorum..

Soru:Daha önce yapmış olduğunuz yıl sonu ciro (%90 ) ve favok (85) artışları tahmininiz içerisinde greenx gelirleri de var mi?

Cevap:4.ceyrekte olabilecek greenx gelirleri de tahminimizin içerisinde var ancak 2.ceyrekte olduğu gibi beklentimizin üzerinde bir durum gelişirse o zaman yine güncellememizi yaparız.

Soru:Geeenx in onumuzdeki süreçte ciroya % sel olarak ne kadarlık bir etkisi olmasını düşünüyorsunuz.

Cevap:Bununla alakalı bir calismamiz var ama bunu kapa duyurmadan size söylemem doğru olmaz.Ilerde belki bununla ilgili min/max beklentimizi paylasiriz.

Soru:Greenx lansmanini Kasımda yapacaksiniz.Peki şuan bununla alakalı size başvuran müşteriler oluyor mu?

Cevap:Evet oluyor biz de bazı müşterilere bu platformu simdiden sunuyoruz.

Gelelim benim bakkal hesabina..
    Hisse %90 ciro artış beklentisiyle yaklaşık sene sonu ciro 950 milyon eder.net kar marjini %25 olarak aldım.Net kar tahminim sene sonu icin yaklasik 240 milyon yapar.Yil sonu hbk 2.55 eder.Hissenin ortalama medyan f/k 30 alırsak sene sonu fiyatı yaklaşık 75 civari yapar.Hissesin suana kadar gördüğü en yüksek fiyat da 74 oldu.

2024 için de bir tahmin yapabilmek için bu greenx in ciroya ne kadar bir etkisi olabilecegini öngormemiz lazim.Bununla iglili yorumu olan varsa paylasabilirse sevinirim.

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

7. Sirketin hikaye çok güzel düşük sermaye ihracat var.Borc yok.Gun sonunda bu greenxin etkisi ne olacak sorusu bence en önemli arastirilmasi gereken konu..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

8. Teknik olarak dolar bazlı büyük resmi..
    2.48$ önemli bir seviye üzerine yerlesebilirse hedefler büyur..

Sayfa 130/372 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •