Sayfa 150/700 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon
Arama sonucu : 5599 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Mal ne kadar azsa o kadar kıymetli oluyor. Förbiz sermaye 40 mn du sanırım.

%10'unu arz etseler 4 mn lot eder. 2-2.5 mn kişi arzlara katılıyor yani kişi başı en fazla 2 lot duser Tarkim gibi, bu da bizi 20 tavan çektirmeye yeter. Hatta 3 kere oleyyy bile çektiririz.
    Ferbis'in halka arzı ile ilgili top şirkette mi, SPK'da mı?
    Şirket halka arz oranını SPK'ya bildirmemiş mi; şirket angajman yapmak için zamanını uzatabilir mi, karar vermesi beklenen şirket mi SPK mı, şu aşamada?
    Saygılar, şimdiden YTD.

Şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olan Ferbis Tarım Ticaret ve Sanayi A.Ş'nin Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem görmesi amacıyla halka açılma amaçlı esas sözleşme değişikliği başvurusu 15.02.2023 tarihi itibariyle Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) yapılmıştır.

Burada defalarca yazılmıştı yeniden yazdım.
    Halka açılmak amacıyla sözleşme değişikliği yapılmış, şuan başvuru süreci devam ediyor. Bundan sonra neler olacak bilinmez
    Ondan sonra müracaat edenler bilmem kaç tavan yaptı
    Sabır sn dududa...

4.  Alıntı Originally Posted by Mgus Yazıyı Oku
    Ferbis'in halka arzı ile ilgili top şirkette mi, SPK'da mı?
    Şirket halka arz oranını SPK'ya bildirmemiş mi; şirket angajman yapmak için zamanını uzatabilir mi, karar vermesi beklenen şirket mi SPK mı, şu aşamada?
    Saygılar, şimdiden YTD.
    Ortada top mop yok hocam. En son bildiğimiz Damdakikuşunda dediği gibi Şubatta SPK ya yapılan ilk başvuru. Hangi aşamadayız, dosya ilerliyor mu. İzahname falan verdik mi. Bilen yok. 9 aydır bir bilgi verende yok. Öylece süpriz bir kap haberi düşsün diye bekliyoruz işte.

Alıntı Originally Posted by mersey Yazıyı Oku
    Ortada top mop yok hocam. En son bildiğimiz Damdakikuşunda dediği gibi Şubatta SPK ya yapılan ilk başvuru. Hangi aşamadayız, dosya ilerliyor mu. İzahname falan verdik mi. Bilen yok. 9 aydır bir bilgi verende yok. Öylece süpriz bir kap haberi düşsün diye bekliyoruz işte.
    Onu demiyorum, biliniyor.
    Ferbis'in ve Hektaş'ın Anasözleşme değişikliğini değil; halka arz için başvuru yapıp sırada mı, SPK'da?
    Evet ise sabırla SPK'yı bekleyeceğiz. Bol kazançlar.
    YTD.

6. Halil Buhur, hektsi tekrar listeden cikarmis. Bi sans vermisti teknige bakip ama sonunda o da bir ot olmayacagini gordu sanirim.

7.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    Halil Buhur, hektsi tekrar listeden cikarmis. Bi sans vermisti teknige bakip ama sonunda o da bir ot olmayacagini gordu sanirim.
    Ben de sattım.Zarar ettik az da olsa.
    En iyi ihtimal yatayda devam eder.
    Elimde kısa vadeli bir kagıt var ona ekledim.
    Para kaybetmeyelim.
    Gün gelir Oyak ın aklı basına gelir bu da güzel yerlere tekrar gelir ama ugrastıgımıza değmez;)
    Tanrı Hektas yatırımcıısna yardım etsin;)
    Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Ben de sattım.Zarar ettik az da olsa.
    En iyi ihtimal yatayda devam eder.
    Elimde kısa vadeli bir kagıt var ona ekledim.
    Para kaybetmeyelim.
    Gün gelir Oyak ın aklı basına gelir bu da güzel yerlere tekrar gelir ama ugrastıgımıza değmez;)
    Tanrı Hektas yatırımcıısna yardım etsin;)
    Ytd
    iyi yapmissiniz, baktin olmuyor hemen cikmak lazim. Zamaninda bunu yapamadigiz icin ettigimiz zarari dusundukce hayiflaniyorum.

Sayfa 150/700 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •