Alıntı Originally Posted by M3RT85 Yazıyı Oku
Merhaba. Kuşadası veya çevresinde yaşamıyorum. Dolayısıyla sizinle bilgi yarıştıracak durumda değilim.

2022 Temmuz ve Ağustos aylarında toplamda 4 hafta Kuşadası'nda tatil yapma şansım oldu. Her gün havuz kenarında yatılmıyor. Şehri bol bol gezdiğimi düşünüyorum.

Kuşadasını genel olarak oldukça beğendim.

Yine de yazınızın şu yukarıda alıntıladığım kısmını çok iyimser buldum. Yok kadına dönüp bakmamalar, otomatik olarak yontulma, bu tür davranışlarda bulunanın şehirde barınamaması vs. ben tersi çok davranış gördüm.

Umuyorum zamanla şehir sizin tarif ettiğiniz standartlara tam olarak ulaşır. Türkiye'nin yaşamak için gerçekten de müstesna bir yeri çünkü, güzel günlerde yaşayın.
Bahsettiğiniz insanlar Yaz-Kış Kuşadası'nda yaşayan insanlardan değildir.
Yazın nüfus 2 milyona çıkıyor. Yazın Kuşadası'nda yaşıyor zannettiğiniz kişiler sadece yazın birkaç günlüğüne başka şehirlerden gelmiş yontulmamışları görebiliyorsunuz.

Kışın benim burada ilk şaşırdığım şey yaya geçidine adım attığım anda bütün arabaların otomatik olarak duruyor olmasıydı. Maalesef yazın 34. 06 vb şehirden gelen araçların hiçbiri yaya geçidinde durmuyorlar.

Demem o ki yazın yaşanan bazı olaylar hakkında garanti veremem...