Sayfa 414/661 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Hosgeldin Deniz kardes. Alarko da iyi gitti.

2. Sosyal Medyadaki istatistiklerle para yönetimi....... E depremde aklınız neredeydi. 3500 yapıyordunuz endeksi. Ne üzüldünüz ama TVF müdahale edince. Nasıl müdahale ettiğini de anlayamadınız. Neden çünkü ancak başkasının yazdıklarını bilebiliyorsunuz. Onu yazabilecek hiç kimse yoktu daha önce yapılan bir şey olmadığı ve ilk kez kullanılan bir yöntemle yapıldığı için. Ve zorunuza gitmesin TVF de yani devlet bu işten çuvalla para kazandı. Bu herkesin lehine oldu.

313 değil esas önemli olan yer farklı. Sayın Deniz Ali iyi bak. Sana yazık olmasın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. Hoşbulduk itiraf edeyim iktidar yanlısı olmasam bile inatla doları küçümsedim ! İyi de oldu Mehmet Şimşeke gereğinden fazla güvendim galiba , nakte hiç geçmeden 8500 kadar bir yolculuğun içinde kaldım bununla da gurur duymuyorum ülkemiz çok ama çok zor bir ülkede akıl ve mantıkla yatırımcı anlayışlarıyla para her koşulda asla kazanılamıyor bu ülkede nakte ve diğer enstrümanlara kaçanların da korunma reflekslerinin işe yaramadığını üzülerek gördüm .

Altın dolar alanların emlak alanların zararlarına samimiyetle üzülüyorum para kazanmak ve harcamak neredeyse bir hak mağduriyet aracı haline geldi ülkemizde .Bunda ekonomik okur yazarlığın aşırı düşük seviye olması okul aile ve sosyal yaşamda para ile kazanç konusunda kulaktan dolma bilgilerin toplumun gerçekliği algılama konusunda hatalı görüşleri hakikat olarak görmesine yol açması beden oldu .

Altın kaybettirmez . Yanlış önermedir
    Dolar hep kazandırmıştır . Para birimi değil üreten değer üretenler kazanır doğrusudur

Ev sarsılmaz yatırım aracıdır .bu önerme de Hatalıdır evler eskir amortisman sorunu vardır , deprem sorunu vardır , iskan sorunu da vardır , Türkiye de konut değer yatırımı değildir ! istisna ilçeler hariç bu dolar bazında 10 sene içinde daire fiyatında Tl değil dolar bazında !!!! x5x10 imkansızdır ! Anadolu ve büyük şehirlerde konut aslında gerçekte ! her daim kaybettirmiş ve dolar enflasyonu altında da ezilmiştir , Tl değerlemeleri gelir kira ölçeğinde anlamsızdır . Kazandırmış görünmesi kiracı olmayan evin sahibi aile için gelir tasarrufu sağlanmasından ibarettir aslında !

Her yerde arsa alınır her arsa para kazandırır . Yanlıştır . Tüm ülke çapında sadece uygun fiyata tarla ve bazı imara yakın parseller değerlenir değeri katlanır ama nispeten konuttan daha verimlidir arsalar ,

Bu gelismelerin bize etkisi konusunda ne dusundugunu ogrenmek isterim.

5. İsrail meselesini Körfez kriz veya bölgesel savaş olarak görmediğimi belirtmek isterim .

2006 yaz aylarında Hizbullah İsrail savaşında 44-50 günde dünya borsaları ve bist 100 ralli yaptı .

Ortada bir düşüş bahanesi değil tam tersi durum mevcut

Biz Araf içindeyiz 2006 da yükselen dünya borsaları var İsrail ve yahudiler borsa rallilerini de operasyonları da benimsiyor seviyor belki de istiyor demek mi lazım bilemiyorum .

Ortada bir Puzzle var eksik parça 2006 ile 2023 israil Hizbullah israil Hamas savaşlarının benzerliği ise bu kez de BORSALAR YÜKSELEBİLİR bu bir tahmindir kesin değildir ytd kesinlikle ne olacağına Pala beyler karar verecekler ! Ben Gazze halkı için Allah korusun diyorum canlarını namuslarını ve mallarını Allah korusun o halkın ! İsrail , konuşmakla kınamakla ele bir şey geçmedi geçmiyor , bu operasyonların işgalin engellenemeyeceğinin de farkındayım .

Türkiye değil Çin Rusya Uçak gemisi yollasa yine de aksnş her Türk ve mümin gibi istesek bile israil buna hakkım var durmayacağım diyecek ve durmayacaktır , Durdurulması için Bm ve güvenlik konseyi kararları da tanınmıyor etkisiz kalıyorlar görünen durum bu ! İslam Konferasnı Örgütü yani Hilafeti Mümin bile sessiz karar almıyor ne denebilir ki !! Eskiden acil toplanırdı islam ülkeleri şu an unuttular bu işi de !

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Olayin nereye evrilecegi ile ilgili bir ipucu:

Savaşın adını şöyle koydular:
    Islam Yahudi savaşı değil
    Filistin Israil savaşı değil
    Hamas Israil savaşı

7. Hamas tan ve Müslüman kardeşler tarzı örgütlenmelerden haz etmeyenler çok ( ben de destekçileri değilim ) köktendinci diye karşılar da ancak çoğu monarşiye yakın idare edilen saltanat sistemli islam ülkesinden ses yok ! İsrail e karşı ortak açıklama nerede ? 57 tane ülke ortak karar alamayacak durumdaysa vah haline bu dünyanın vay haline !

Tammam sagolasin degerli goruslerin icin. Israil hukumeti 30 milyar dolar satacagini ve borsadan da 15 milyar dolarlik alim yapacagini acikladi. Oncekilerde de durum boyledir diye tahmin ediyorum.

Bunun yaninda da dronumuzun dusurulmesi, ucak gemilerinin sondaj gemimizin dibinde demir atmasi, ABD'nin "Turkiye ulusal guvenligimize tehdit" diye aciklamalari (tam olarak oyle demese de denilebilecek en yakin sekilde demis), donanmamizin orada ve Kibris'ta tatbikatlari... bence karisik isler.

Sayfa 414/661 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •